![]() |
Köszi szépen Princ!Azt hiszem a te címedet fogom használni.
Bár ha jobban meggondolom akkor Atijé biztos könnyebb és gyorsabb de maradok a tiednél Princ.:)Amúgy nagyon jó ez a Fórum.Én még új vagyok itt a Fórumon de szerintem sűrűn benézek majd. |
Quote:
Bár,ha épp 4. lenne vagy 2. akkor a szerencsés kezdőnek több melója lesz maxi:cool::D |
Quote:
Így viszont egy újabb fórum-hívővel vagyunk gazdagabbak. Nagyon szívesen. :) |
Quote:
|
Quote:
Az aktivitása meg nem ezen fog múlni az tuti! Én se azért vagyok itt állandóan ,mert valaki belinkelt nekem valami szépet;) Amit meg leírtál az is tök jó és én szívesen játszok kaland-játékot:D |
Quote:
Nekem is kéne már egy egyéjszakás kaland! Talán Princtől kapok egy jó linket:D |
Quote:
|
Attól függetlenül, hogy nem értek vele egyet, Ati hozzászólása megért egy zöldet. Majdnem kiköptem a kávémat amikor elolvastam. :D:D
(A egyet nem értés abból fakad, hogy én hódító terén EXCEL mániás vagyok, mert ott minden tényezőt látok, hogy miből jön ki a végeredmény, gyorsan tudom korrigálni, stb. De a számológép is hasznos, általában nyersanyagvásárláskor használom, amikor mondjuk 131 hektárra építenék valamit, és 789 nyersanyag kell hozzá. Ez a szorzás még fejben nem megy. :D) |
Quote:
Akkor ülj le matekolni még egy kicsit:D:D Kár a progi,ha van a fejünkben is számológép:) |
Lehet, hogy elsőre nagyon ironikusnak hangzott a beírásom, de a konkrét számolóprogramokra elég sok "panasz" érkezik hozzánk, hogy nem jól számol dolgokat. Az Excel tábla sokkal jobb, mert látod, hogy mi alapján számol, de ezt mindenképp megelőzném egy kis kézi számolgatással, hogy tudd, hogy mi miért van ott. Utána lehet már egyszerüsíteni.
|
All times are GMT +1. The time now is 19:50. |