![]() |
Quote:
|
látom tanul, tanul a gyermel :D
|
Nem itt, hanem máshol írtam már ebben a témában.
(kaptam is érte, nem volt odavaló) Sajnos nagyon sok ori játszik szabálytalanul, és nem mindegyiket lehet megfogni. Van az a bizonyos kiskapu (teljes eseménylista), ami sok orinak jó, de sokan ki is használják. Máshol lebeszélt ütések, de előtte nézz teljest. Puff ki is van védve a jksz tudom, hogy így megy, mivel ismerek olyan csapatot, akik így csinálják csak az ütő orik sorrendje változó.:( |
Quote:
Nem az a megoldás, hogy szabálytalanságot kiáltasz, hanem az, hogy ha kitámadsz, akkor is bevéded az országodat. Nem szabálytalanságot kell kiáltani minden alkalommal, amikor megtámad valaki, hanem megtanulni védekezni, megtanulni kockázatot vállalni, megtanulni felelősen támadni. Röviden: megtanulni játszani. |
Quote:
DE! A csapat működése: Varis: felderít, gömböl. Célpont megvan. Leadja hadisnak. (Szöviben van) Hadis: Támad, mindennel, amit elér. Szól MF barátnak, aki környéken van, és ütés után indul MF barát mindíg 3-4 körre van tőle. MF barát értasíti haverokat, akik 3-4-5-6 körrel lejjebb vannak. "Nézz teljest" ez a jelszó mindíg úgy megy, hogy le van zsírozva, ki mikor, kit támad. SMS, MSN, Skype? telefon. Egy szintel feljebb szövi tagjai cserélődnek. A csapat így csinálja. Egymást segítve folyamatosan cserélődve haladnak. És "NÉZZ TELJEST" Ezt nem tudod megmagyarázni, ha belepusztulsz sem. Sokszor jó a teljes, de KISKAPU!!!!!! |
Quote:
Nem szabálytalan, ha valaki a felelőtlenül tök üresen hagyott országodat megtámadja. Ezt tessék már végre megérteni. |
full poén
Mf haverok támadnak vakon, és már ki is van védve heti 1-2 támadással nem esnek szét, és kicsi klánként működnek ált 7-9 ori van egyben ezek A-ban valahogy összekeverednek 1 klánba előbb-utóbb.:( azért eszük van.:o |
más
nem ide tartozik, de magyarázza meg valaki, hogy 6k íj toronyban hogyan véd 40k lovat? nekem sehogy nem jött ki de működik |
Quote:
Ez ugye csak valami rossz vicc? Ha az, akkor kérlek, hogy a viccek topicban folytasd, ne itt. Köszönöm. |
Quote:
Gyerekek, direkt szórakoztok?! |
All times are GMT +1. The time now is 13:15. |