![]() |
Quote:
|
Quote:
Férőhelyenél a 'Ház' sor |
[quote=Pax Hungaricum;126079]
Mindent kiír. Ha ártóznak, ha lopnak, ha éhezel, ha beteg vagy, stb.. Mindig ott a figyelmeztetés, hogy tünik el a lakosságod. QUOTE] Ezzel egy kicsit vitába szállnék, hogy mindent kiír a rendszer, egy nagyon erős vari nekem úgy ölt meg 1200 tolvajt, hogy semmi nyoma nem volt az események között. Az a erős vari országok akciói nyom nélkül maradnak. Kérdezem , akkor az erős tolvaj országok akciói, mért nem maradnak nyom nélkül. 3x4 erősebb varis országok simán randalirozhatnak, de a 10x15 erősebb tolvaj országok meg nem? Hogy van ez? |
Quote:
|
Quote:
*rövid* |
QUOTE]Ezzel egy kicsit vitába szállnék, hogy mindent kiír a rendszer, egy nagyon erős vari nekem úgy ölt meg 1200 tolvajt, hogy semmi nyoma nem volt az események között. Az a erős vari országok akciói nyom nélkül maradnak. Kérdezem , akkor az erős tolvaj országok akciói, mért nem maradnak nyom nélkül. 3x4 erősebb varis országok simán randalirozhatnak, de a 10x15 erősebb tolvaj országok meg nem? Hogy van ez?[/quote]
biztos hogy vari volt? hogyha nem volt benne az eseményekben honnan tudod hogy vari tette? lehet, hogy csak simán emberhiány miatt elmentek. vagy túlképezted a tolikat, és a ht nem tudta kirakni. |
Quote:
ha nem férnek el és népnek mennek kiírja, ha lopják, ölik, is kiírja, ha vihar van vagy éheznek is kiírja...biztos kihagytam valamit, amikor még kiírja, de ezek a leggyakrabbak. egyedül akkor nem írja ki, ha képzel belőlük, de hát azt te csinálod. ha a ht csinálja akkor meg megint csak kiírja. |
[quote=Ferenc5259;126498]
Quote:
Vmit benéztél v esetleg átsiklottál felette........ |
Ezek az idézések elég érdekesen sikerültek!
Nem egy bonyolult dolog és akkor átláthatóbb lenne amit írtok. Bár lehet csak engem zavar ,de szerintem a 13,16,18-as hsz.-en lehetne csiszolni;)! A témanyitó pedig leírta,hogy nincs elég háza szóval nem tudom minek kell ragozni ezt: Quote:
Mást én se tudtam volna elképzelni. Problémára a megoldás,hogy házat kéne építeni..talán.:rolleyes: |
Quote:
Nem hiszem, hogy a szétesett idézés ennyire megnehezítette volna az értő olvasást :rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 19:17. |