Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Működik a JSZK? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2339)

J.Ati 09-22-2007 00:25

Én ilyet még nem is hallottam!
Ez egy elég brutál eset és a support csak segít nektek.
Reménykedek én is veletek:)

J.Ati 09-22-2007 00:27

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 125829)
Na igen :) kicsit elírtam :) Remélem a Support lép bár már megvan a bosszúterv, lehet kár volt jelenteni. Mind a 3an átépülünk mire vége lesz. Itt félelf tudós létemre úgy jártam a legjobban ha mindenől 7k-t tartottam 680 hekin Az íjak mind toronyban, a vari elég hogy ne ártózzanak, a tolikkal beférek majdnem mindenhova, de most 10k toli lesz, a többieknek meg 12k ló fejenként, ork meg óriás biztos üti őket :) Keményen kapni fognak, ha csak ki nem teszik őket.

Sok sikert:)
Bár ez nem egy szokványos háború szóval itt nem nektek kéne bosszút állnotok szerintem,majd a support:)

Smooth Scroller 09-22-2007 01:35

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 125825)
Ezt sztem nem fogja szónélkül hagyni a support.
Dde amúgy amit ajánlani tudok,hogy rakjatok ki piacra mindent.és utolsó körben, mielött bomlik a szövi vegyétek vissza körváltás elött és hivjatok el tőle mindent:D

ebben semmi vicces nincsen. ha ezt megteszik akkor ok sem jobbak nala, kar lenne ezzel elrontani a jksz jelentest...

kutyulee, sztem ez nagyon nem volt jo javaslat.

J.Ati 09-22-2007 01:46

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 125834)
ebben semmi vicces nincsen. ha ezt megteszik akkor ok sem jobbak nala, kar lenne ezzel elrontani a jksz jelentest...

Biztos csak viccnek szánta ,mert ott volt a röhögő fejecske a mondata végén.
Mondjuk ,ha a jksz jelentő nem jön össze akkor valamit kell tenni az biztos és a legjobb az ha,ellenség ellen fordítják a saját fegyverét.
Tehát amit kutyulee írt poénból..

Smooth Scroller 09-22-2007 01:59

en nem tennem meg semmikeppen. se viccbol, se komolyan. akkor se, ha a support nem segit. mondjuk az ilyen tetuladanak nem is anarchban a helye, hanem a toroltek kozott ("nemkivanatos jatekos"), es ha en lennek a support, akkor az osszes orijat kitorolnem. ugyanis ez annyira gusztustalan, szemetlada huzas volt, hogy nem az orit kell buntetni, hanem a tulajt.

remelem ati kulon utanajar a dolognak, mert azert ez megiscsak parjat ritkito eset. nagyon kivancsi vagyok mi lesz a vege.

Valezius 09-22-2007 06:34

Na osztom én is egy kicsit az észt :D

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 125825)
Ezt sztem nem fogja szónélkül hagyni a support.
Dde amúgy amit ajánlani tudok,hogy rakjatok ki piacra mindent.és utolsó körben, mielött bomlik a szövi vegyétek vissza körváltás elött és hivjatok el tőle mindent:D
(jah és JKSZ és nem JSZK:D)

Ez teljesen szabályos lenne, én megcsiálnám.

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 125829)
Na igen :) kicsit elírtam :) Remélem a Support lép bár már megvan a bosszúterv, lehet kár volt jelenteni. Mind a 3an átépülünk mire vége lesz. Itt félelf tudós létemre úgy jártam a legjobban ha mindenől 7k-t tartottam 680 hekin Az íjak mind toronyban, a vari elég hogy ne ártózzanak, a tolikkal beférek majdnem mindenhova, de most 10k toli lesz, a többieknek meg 12k ló fejenként, ork meg óriás biztos üti őket :) Keményen kapni fognak, ha csak ki nem teszik őket.

Nehogy megbánd ember, ha veled eljátszotta mással is el fogja. Az ő érdekükben is kell jelenteni.

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 125834)

De igen, elhívni gusztustalan, de szabályos. A JKSZ viszont szabályellenes.

Biztos vagyok benne, hogy ezért anarchba rakják őket.

Hornet 09-22-2007 06:49

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 125842)
en nem tennem meg semmikeppen. se viccbol, se komolyan. akkor se, ha a support nem segit. mondjuk az ilyen tetuladanak nem is anarchban a helye, hanem a toroltek kozott ("nemkivanatos jatekos"), es ha en lennek a support, akkor az osszes orijat kitorolnem. ugyanis ez annyira gusztustalan, szemetlada huzas volt, hogy nem az orit kell buntetni, hanem a tulajt.

remelem ati kulon utanajar a dolognak, mert azert ez megiscsak parjat ritkito eset. nagyon kivancsi vagyok mi lesz a vege.

Na szóval.Ez az este nem gyenge.:(
Nem csodálom,hogy meg akarják bosszulni az őket ért sérelmek miatt ezt az emberkén.:mad:

De abszolút Smoothnak adok igazat.Nem kívánatos játékos és mindenhonnan törölni kéne.;)
Mert ha átdobják Anarchba ott is csak ezt a szemétséget csinálja.

Ne hagyják már hogy azt tegye amit szeret

Valezius 09-22-2007 06:56

a büntetés mértékét nem nekünk kell eldönteni, ahogy a bíróságon se külső emberek döntik el, hogy 20év vagy életfogytig...

laci 09-22-2007 07:17

Viszont ha a belső fórumra hülye módon bemásolt káromkodós-fenyegető üzenetet ti írtátok, akkor nektek is vaskos piros lesz, kedves Szajonara...

Synkel 09-22-2007 07:22

Quote:

Originally Posted by laci (Post 125854)
Viszont ha a belső fórumra hülye módon bemásolt káromkodós-fenyegető üzenetet ti írtátok, akkor nektek is vaskos piros lesz, kedves Szajonara...

Ez tuti. Azt azér érdekesnek tartom, hogy a másiknak még van arca közösön nyavajogni, hogy neki milyen csúnyát írtak...

All times are GMT +1. The time now is 19:41.