![]() |
Én ilyet még nem is hallottam!
Ez egy elég brutál eset és a support csak segít nektek. Reménykedek én is veletek:) |
Quote:
Bár ez nem egy szokványos háború szóval itt nem nektek kéne bosszút állnotok szerintem,majd a support:) |
Quote:
kutyulee, sztem ez nagyon nem volt jo javaslat. |
Quote:
Mondjuk ,ha a jksz jelentő nem jön össze akkor valamit kell tenni az biztos és a legjobb az ha,ellenség ellen fordítják a saját fegyverét. Tehát amit kutyulee írt poénból.. |
en nem tennem meg semmikeppen. se viccbol, se komolyan. akkor se, ha a support nem segit. mondjuk az ilyen tetuladanak nem is anarchban a helye, hanem a toroltek kozott ("nemkivanatos jatekos"), es ha en lennek a support, akkor az osszes orijat kitorolnem. ugyanis ez annyira gusztustalan, szemetlada huzas volt, hogy nem az orit kell buntetni, hanem a tulajt.
remelem ati kulon utanajar a dolognak, mert azert ez megiscsak parjat ritkito eset. nagyon kivancsi vagyok mi lesz a vege. |
Na osztom én is egy kicsit az észt :D
Quote:
Quote:
Quote:
Biztos vagyok benne, hogy ezért anarchba rakják őket. |
Quote:
Na szóval.Ez az este nem gyenge.:( Nem csodálom,hogy meg akarják bosszulni az őket ért sérelmek miatt ezt az emberkén.:mad: De abszolút Smoothnak adok igazat.Nem kívánatos játékos és mindenhonnan törölni kéne.;) Mert ha átdobják Anarchba ott is csak ezt a szemétséget csinálja. Ne hagyják már hogy azt tegye amit szeret |
a büntetés mértékét nem nekünk kell eldönteni, ahogy a bíróságon se külső emberek döntik el, hogy 20év vagy életfogytig...
|
Viszont ha a belső fórumra hülye módon bemásolt káromkodós-fenyegető üzenetet ti írtátok, akkor nektek is vaskos piros lesz, kedves Szajonara...
|
Quote:
Ez tuti. Azt azér érdekesnek tartom, hogy a másiknak még van arca közösön nyavajogni, hogy neki milyen csúnyát írtak... |
All times are GMT +1. The time now is 19:41. |