![]() |
Quote:
Egy próbát megér szerintem,ha a szép szóból nem ért akkor mutasd meg neki mi fán terem a dió.:o |
Quote:
újraírják a tekiket.Meg nem kevés anyagi kárt okoz az enyves. Arról nem is beszélve,hogy mennyire gyengíti meg az orimat,és mindezt azért a piszkos anyagiakért. |
Pepa máshol jár ne is foglakozz vele:D:D
|
Meg hát biztos nem egyedi esettel van dolgom.
A csopiban nem valószínű,hogy csak ő a komoly toli. Megoldás kell méghozzá univerzális.:) Lehet a hadsereg lessz a nyerő,mert azt bárkire küldhetem majd. Csak nem szerettem volna folyton összevérezni a kezem.:( |
Tartsd neki 50 alatt, es mergezd oket. Ennyi. :) Lopni nem tud, es egy ido utan mar nem is akar. :)
|
Quote:
Az adott válasz teljesen jó volt. Off 500.-ik értékelhető hsz:) On |
Quote:
Túl lusták a Varijaim,hamar fáradnak.:D |
Quote:
Quote:
|
Puding próbája az evés
Köszönöm szépen a HSZ-eket.
Kombinálom a dolgokat: 1. Remedi tanácsa szerint készülit leviszem és 1-2 mérgezést küldök. 2. Ha ezután is bántani akar akkor mennek barakkba az emberek. 3. Tanulságom:Kell egy kis sereg mindenképp az ilyen esetekre.:rolleyes: Még egyszer köszönöm a válaszokat. |
nehany dolog kimaradt a lehetosegek kozul:
1. rakd ki a tekiket a piacra. mindet, meg a lakitekit is. persze ekkor a seregeid joreszet is ki kell rakni. ezutan nem lesz mit lopnia. valszeg nehany nap mulva be fog probalkozni megint, de addig huzzal fol meg kocsmat, hadd bukjon be. 2. a hamar farados varijaidbol itelve elf lehetsz, annak meg ugyse art sok kocsma. legyen ugy 25% kocsmad es nem fog tudni lopni. ha meg ezt is atlopja, akkor menj hekivel foljebb es 6-8-10 korbol tutira be fog bukni. mert az nagyon nagyon szamit, hogy 2 vagy sok korre van toled. 7-8 kornel mar dupla erosen vedekezel kb. |
All times are GMT +1. The time now is 05:29. |