Pax Hungaricum |
09-20-2007 08:46 |
Quote:
Originally Posted by Harcosok
(Post 125308)
Gee amugy szerintem ezzel semmi se lesz jobb,hogy most itt nyitsz egy ilyen topikot.
Ha már te megnyitod ilyen lehetőségekkel akkor tuti nem lesz jó vége.
Ha meg tudod ,hogy egy eszmecsere közben néha túlzásba mész akkor meg jobb erre figyelni:)
|
Tökéletesen jó vége lett a topicnak.
Azok, akik számomra számítanak, mert tapasztalt játékosok és tapasztalt fórumozók, nincsenek rólam rossz véleménnyel.
Az előbbiekben meg részletesen kifejtettem, hogy talán nem nekem kéne figyelni arra, hogy ha felidegesítenek, akkor hogy viselkedek, hanem arra kéne figyelni, hogy nem kéne ingerelni a fórum normális résztvevőit ugyebár...
Mert a lényeget elkendőzni van tehetségetek, tehát ha már szétOFFoltatok egy értelmes topicot, vagy nyittok egy felesleges topicot, hogy a semmiről lehessen okfejtegetni, utána egyszerű ártatlan csecsemőnek tettetni magatokat, és azokra húzni a vizes lepedőt, akiknek ebből már elege van.
A hülyeséggel békén kéne hagyni a fórum normális, játékot érintő részét, mert a felesleges dolgokról, meg a semmiről nagyon jól el lehet beszélgetni a chat/egyéb kategóriában is...
Amíg olyan beírások születnek, mint ami az utolsó hónapokban, addig szerintem a fórumozóknak fenn kéne tartani azt a lehetőséget, hogy az ilyen tevékenység ellen fellázadjanak, és fellépjenek.
|