![]() |
?
Quote:
Esetleg h buktak a tolvajai? Mer spec én nem látom... |
Quote:
Az egyiket a Mágikus eseményeknél, a másikat az Alvilági eseményeknél. :p |
Quote:
Események- mágikus események- csak a saját mágikus eseményeimet látom:) és ha nem lennék lusta legörgetni látnám a többiekét is :p :D:D:D 4-ből 1 megoldva :) |
Quote:
No akkor ezt meg is beszéltük. Csak azért, mert lusta vagy, nem kellenek újabb menüpontok. ;) |
Quote:
sose kattintok a tolvaj akcióimra :D kivéve most és ott kibukott:) sose kerestem volna ott:) Jó helyen van? :p A szövetség fontos eseményeinél +2 fülnél jobban nézett volna ki, mint a kristálygömb-felmért szövetségek- felmért épület fülek :) |
Quote:
|
Quote:
viccet félre téve, hadi akciom kevesebb van, volt lesz, mint vari ;) sosenem voltam még hulla :p Sajnos az amúgyis régebbi mint én a játékban, szval könnyebben megszoktam. Várnám a véleményeket a javaslattal kapcsolatba! |
Melyikre gondoltál? :)
2007-09-20 14:38:13 xxxxx (#xxxxx) kölcsönös megnemtámadási egyezményt ajánlott fel. Elfogadhatod, vagy visszautasíthatod a Szövetségek menüpont Megnemtámadási egyezmények részénél. 2007-09-20 14:38:13 xxxxxx (#xxxxxx) kölcsönös megnemtámadási egyezményt ajánlott fel. Elfogadhatod, vagy visszautasíthatod a Szövetségek menüpont Megnemtámadási egyezmények részénél. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:53. |