![]() |
Quote:
Hüpp, amint írtam, kiküszöbölhető, hogy amint megvolt kv és rajtuk álltok, máris menjen a sereg :) |
Quote:
Pool mint írtam nálunk sincs 24órás távol. Most már van pénz, mert megtanultunk ésszerüen termelni és piacozni, de régebben mikor még a klánom össz vagyona alig érte el 6 országnál az 1-2 milliárdot, akkor is úgy építettük fel az országokat és töltöttük fel egységgel, hogy sem az ország sem a klán nem volt könnyű préda, de azért beverhetetlen sem. |
Quote:
|
Quote:
Ha 2 körös a sereg, és feloszlik a klán, akkor a sereg el fog tévedni bizony. Mint egyéniben. Szal hülyeség azonnal támadni |
Quote:
Én sem akarok leadni földet, nem hogy sokat még keveset sem. Azzt pedig nem mondtam hogy neked vagy nekem el kellene ítélni. Én is régen kiraktam orikat ha jött klántámadás, azóta tanultam egyet s mást a játékrol, már nem dobálok ki orikat. egyrészt mert tudok másféle ellenlépéseket tenni, másrészt pedig szerintem ezért felesleges két klénba belépést ellőni. |
Quote:
Ezt azért számold át. Honnan jön neked ide két klánbalépés? |
Quote:
Ha nincs pénzed akkor minek mentél fel oda, miért nem maradtál lejjebb, azon a hekin amihez volt pénzed? A gazdaság a játék szerves részét képezi, így az nem mentség, ha valakinek kevés van. Biztos mindenki vert már be 400 hekin lufikat. Ugyanez van 4000 hekin is, csak a játékosok zöme nem veszi észre, hogy hasoncipőben jár, mint a lenti gyengék. |
Quote:
Amúgy Gyula, ne tudd meg, hogy a végén mennyire csóró volt az én klánom. Sokan cserbenhagyták a nemrég még "hatalmas" Reményhozókat :S De hát bajban ismerni meg a barátot, vagy hogy is van... |
Quote:
|
Quote:
400 hekin ha látom, hogy támadni akarnak, és olyan helyzetben vagyok, hogy nem tudok védekezni, elteszem az orimat szabira. A-ban nem ennyire könnyű a helyzet. |
All times are GMT +1. The time now is 05:59. |