Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Egy topic az ízek szerelmeseinek! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2316)

Pax Hungaricum 09-13-2007 23:07

Á! Az a legjobb! :D Töpörtyűt is szeretem, de a sült kolbászért is odavagyok... Ilyen sorrendben a legjobb! :D
A sült házikolbinál nincs jobb, egy kis cseresznyepaprikával, frissen sült ropogós kenyérrel, és ha nagyon kell, akkor egy kis mustárral... Hát az mennyei. :D

Remedy 09-13-2007 23:18

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 124402)
Á! Az a legjobb! :D Töpörtyűt is szeretem, de a sült kolbászért is odavagyok... Ilyen sorrendben a legjobb! :D
A sült házikolbinál nincs jobb, egy kis cseresznyepaprikával, frissen sült ropogós kenyérrel, és ha nagyon kell, akkor egy kis mustárral... Hát az mennyei. :D

De! De! A frissen fustolt hazikolbasz fustrol leveve, vajas kenyerrel, es fustolt hazisonkaval! Nyami! :)

Pax Hungaricum 09-13-2007 23:31

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 124405)
De! De! A frissen fustolt hazikolbasz fustrol leveve, vajas kenyerrel, es fustolt hazisonkaval! Nyami! :)

Hozzátok költözök.... :D:D:D
Az embernek itt kifolyik a nyála.... :p

Kutyuleee 09-14-2007 00:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 124405)

és ott a pont:D
a top2 a sült hurka:D

Amúgy a múltkor ettem egy nagyon elvetemült dolgot, bármilyen ijesztően is hangzik 1-2 embernek, isteni volt. Csülkös pizza.

Pax Hungaricum 09-14-2007 07:38

Miért lenne ijesztő? A csülök állati jó dolog! :D:D

Az ilyetsző a lekváros pizza lenne tejszínhabbal, és ketchuppal. (Blöárgh..)
:D
Szóval a csülkös pizzád rendben van. :D
Én pl szarvasragus pizzát ettem állati sokáig.
(Egy kis reklám: a szarvasragús pizza a DonPepe pizzériák étlapján volt megtalálható évekig.)

Éljen a hús! :D

Pax Hungaricum 09-14-2007 07:39

Írhattam volna bevezető hsz-ként, hogy "ide várok minden TOP30-as ételt és italt!" :D Akkor még jobban hódítós lenne ez a kis üst itt. :D:D:D

Gonoszkóp 09-14-2007 09:57

Pax H.! hortobágyi húsos palihoz annyit h én rengetek reszelt trapista sajtot teszek rá sütés végefelé.sztem így a lefginomabb.együltű helyemben akár egy tucatot bevágok:D

Pax Hungaricum 09-14-2007 10:15

Én a sajtot megmodnom őszintén (már amikor sajtosan akarom) akkor bele pakolom.

Fogom, és levágok egy 3-4 milliméteres szeletet, és egész egyszerűen ráfektetem a tésztára, utána a sajtra rá a többi tölteléket, majd az egészet összehajtogatom ilyen kis bagyuba (vagy batyuvá? :O) azátn irány vissza a sütő. :)

De ez a reszelt sajtos téma jól hangzik. Majd legközelebb úgy csinálom. :p

belas 09-14-2007 11:41

Gee mit szolnál a mákos lecsóhoz???:)

Pax Hungaricum 09-14-2007 12:07

Külön külön jöhet. Együtt nem kéne :D

All times are GMT +1. The time now is 23:34.