![]() |
Á! Az a legjobb! :D Töpörtyűt is szeretem, de a sült kolbászért is odavagyok... Ilyen sorrendben a legjobb! :D
A sült házikolbinál nincs jobb, egy kis cseresznyepaprikával, frissen sült ropogós kenyérrel, és ha nagyon kell, akkor egy kis mustárral... Hát az mennyei. :D |
Quote:
|
Quote:
Az embernek itt kifolyik a nyála.... :p |
Quote:
a top2 a sült hurka:D Amúgy a múltkor ettem egy nagyon elvetemült dolgot, bármilyen ijesztően is hangzik 1-2 embernek, isteni volt. Csülkös pizza. |
Miért lenne ijesztő? A csülök állati jó dolog! :D:D
Az ilyetsző a lekváros pizza lenne tejszínhabbal, és ketchuppal. (Blöárgh..) :D Szóval a csülkös pizzád rendben van. :D Én pl szarvasragus pizzát ettem állati sokáig. (Egy kis reklám: a szarvasragús pizza a DonPepe pizzériák étlapján volt megtalálható évekig.) Éljen a hús! :D |
Írhattam volna bevezető hsz-ként, hogy "ide várok minden TOP30-as ételt és italt!" :D Akkor még jobban hódítós lenne ez a kis üst itt. :D:D:D
|
Pax H.! hortobágyi húsos palihoz annyit h én rengetek reszelt trapista sajtot teszek rá sütés végefelé.sztem így a lefginomabb.együltű helyemben akár egy tucatot bevágok:D
|
Én a sajtot megmodnom őszintén (már amikor sajtosan akarom) akkor bele pakolom.
Fogom, és levágok egy 3-4 milliméteres szeletet, és egész egyszerűen ráfektetem a tésztára, utána a sajtra rá a többi tölteléket, majd az egészet összehajtogatom ilyen kis bagyuba (vagy batyuvá? :O) azátn irány vissza a sütő. :) De ez a reszelt sajtos téma jól hangzik. Majd legközelebb úgy csinálom. :p |
Gee mit szolnál a mákos lecsóhoz???:)
|
Külön külön jöhet. Együtt nem kéne :D
|
All times are GMT +1. The time now is 23:34. |