![]() |
Quote:
egyébként nem örülnék ha ezt kivennénk a játékból.. akinek megéri erre költeni, az csinálja:) |
De ez így működik...:)
Igaz a kint lévő sereg el fog menni (a többi megy a piacra), de néha ez jóval olcsóbb mint az, hogy újra összeszedj annyi hekit amit amúgy leütnének rólad... és akkor még azt se vettem hozzá, hogy ha leütnek akkor pld szövben messzire kerülsz a társaidtól, ami hosszú távon biza a szövi halálát is jelentheti (egy ilyen trükkel lecsapják a seregesek közül az egyiket és onnantól erősen legyengül a szövi)... Ráadásul, az nem lehet érv, hogy ha ő milliárdokat költ rá, akkor had csinálja, hisz akár egy támadás előkészítésénél (pld seregcsere) is el lehet milliárdokat költeni és akkor ő feleslegesen dobálta ki a pénzt... |
Quote:
még cukibb, ha úgy támad vissza, hogy akkor érjen hozzád, mikor felépülnek újra az épületek.. így már nincs időd visszapiacolni sem, és befér akárhány sereg:) igen, ő is feleslegesen dobálta, meg te is. ez egy ilyen játék, a pénz könnyen jön, könnyen megy;)) |
Quote:
Egyébként hiába támad vissza akkor mikor az épületeid beérnek, mert: 1. szövi segítséget így is be tudsz hívni (azt nem részletezném hogy, hisz nem olyan bonyolult...) 2. a sereg előbb ér be mint az épület, tehát előbb beüt, majd nem visz semmit, aztán beérnek az épületeid... elvileg (Atis javíts ki, ha erre rosszul emléxem). |
Quote:
2. előbb ér be az épület |
Hát régen csináltam már épületes kombót, így erre nem emléxem pontosan, de nekem úgy rémlik, hogy az épületek a csata után érnek be (pld a torony és barakk miatt)...
|
Quote:
gondolj arra pl , hogy a képzett katonák sem mennek el, ha még abban a körben felépül a barakk.. és a sereg pedig a képzés után érkezik. ergo.. :) |
Tegyük rendbe a dolgokat:
Itt most arról van szó, hogy van 1 elf ori aki nem tud feljebb fedezni, és ha leütik akkor sem tudja visszafedezni a területét. Ezért ebben az esetben nincs olyan ár ami meg ne érne neki az hogy ne veszítsen földet. Mindegy, tudja mindenki hogy miről/kiről van szó csak megint megy a melébeszélés. |
Arwyl, én tudom, hogy te kiről beszélsz, de én nem miatta vetettem fel ezt a témát, hanem mert tényleg kicsit irreálisnak tartom, hogy lehet megüthetetlen orit csinálni szinte bármelyik szinten... tehát itt semmiképpen se személyeskedjünk, te se!
Ez itt a megbeszélő, a dühöngő arrébb van... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:55. |