![]() |
Most már csak egy ilyen vicces topikba mertem hülyeséget írni, mert úgy gondoltam szellemiségében ide illik.
Ati megfenyegetett, úgyhogy most már csak ilyen témákhoz merek írni. |
Quote:
Pár napja írtam Neked egy privit, annak most végülis melyik felére hajtasz? |
Na most már tényleg elolvasom a súgót, mert kicsit elbizonytalanodtam.
|
Quote:
|
Quote:
Nem vagyok a bácsikád, ha az lennék, nem születtél volna meg. Numero 2. Huzzál kifelé a topicomból. Numero 3. Annyira hülye vagy, hogy görbíted a teret... Numero 4. Szerintem életedben nem játszottál még a hódító nevű játékkal. Egyéb fontos mondanivalód a nagyvilágnak? |
Komolyra véve a dolgot szerintem a tábornok hulla jobb, mert a hulla általában támadó hadis beállítottságú és a tábornok nagy segítséget jelenthet.
|
Quote:
|
húúú, Paxi, egy kicsit te is visszafoghatnád magad... :eek:
|
Erre csak annyit mondanák, hogy csofika csak idegesítő, viszont Pax az utóbbi megnyílvánulásod már primitívbe hajlik. Nem hiszem, hogy az ilyen hangnemnek sok keresnivalója lenne itt.
Amúgy én kapásból nem választanék hullát, de ha muszáj lenne, akkor valszeg tudós lenne.. :) |
Hátrányok:
nem varázsolhat, nem indíthat semmilyen tolvajakciót, tudománytekercseinek maximum hatásfoka: 0%. Elolvastam a súgót. Most komolyan kérdezem: Erre jön rá a + 5%? Én eddig azt hittem, hogy hullánál nem számít a tudós személyiség +5%-a, azért gondoltam ezt viccnek. De ha számít akkor visszavonom, és komolyan elgondolkodom rajta. |
All times are GMT +1. The time now is 18:58. |