![]() |
Quote:
általánosságba semmi problémám veled, sőt elég hasznos vagy (ha lehet ilyet mondani:D) mert ha te mondasz valamit az szinte mindig stimmel:) viszont van egy személyes problémám...már kb 2 hónapja próbálok veled kapcsolatot teremteni, mert szeretnék kérdezni tőled valamit időnként, és arra se méltatsz, hogy válaszolj:( lennél olyan szíves megmondani, hogy mi az oka, hatalmas hülyeségeket beszélek, véletlenül olyankor sose vagy ott, vagy egyéb:confused::o |
indok
"Engem abszolút nem érdekel a Remy"
De bizonyosan figyelni fogom a véleményeit és HSZ-eit. Azért mert végigolvastam azt a Topicot ahol Satival gixere volt. Érdekesnek tartom a hozzáálását a játékhoz. A miért pedig egyszerű:Az ő javaslata nem csak a jelenlegi 1/A-t érinti hanem minden lentebbi szinten az összes játékost!Hiszen mindenkinek az a végső célja-a szórakozáson kívül-,hogy kék számocskát szerezzen. Ezzel bizonyítva,hogy helyt tud állni a legmagasabb szinten is. De egyenlőre fényévekre vagyok ezektől a problémáktól,viszont nem szeretnék eleve esélytelenül indulni egy "igazságos" bár kemény versenyben. |
Quote:
Quote:
|
Amugy igy kellett volna kezdeni a topickot......"szélesebb a vállnál az arc" amugy nemismerlek nekem tetszik a topickod....:)
|
Én kedvelem Remyt :)
Nem fejtem ki részletesen, hogy miért is, de kedvelem :) *remélem nem akad meg a topik, amiért ide beírtam* |
Az eleje egyértelmű,nem kell még foglalkoznom veled mert messze vagyok 1/A-tól.
De mint írtam figyelgetni fogom mit írsz, hogy jobban megismerjem az indokaidat. Vannak akiknek a HSZ-eivel eggyetértek vannak akiével nem. A te 1/A hoz való hozzáállásodat elég eggyoldalúnak tartom.Nem vagy szubjektív. Nyilvánvaló érdeked fűződik bizonyos változásokhoz és nem biztos,hogy érdekel téged a nagy többség.(Gondolok itt az összes 1/A allatti csopira) |
Quote:
na, de két hónapig:eek: |
Quote:
|
Quote:
Burning, Remyt valóban nehéz elérni :) Én felhívom ha beszélni akarok vele. Remy, hogy én hogy utállak pfujjj, micsoda ember vagy. de tequila van, és ez a lényeg :DD |
Én nem ismerem,tehát nem is mondhatom,hogy utálom.
Néha nem értem,ennyi.:confused: |
All times are GMT +1. The time now is 08:21. |