![]() |
Én sem értek egyet vele.Alapjában a klánból kiváló ütögetéssel.Fennt sok pénzt lehet gyűjteni mindenhol A-ban is.És pár ori kiválik tele pénzzel +sereggel hogy berjen egy kis klánt akinek se pénze se elég serege hogy kivédje őket.Nekik több lesz 1-2k hekivel a kisklánnak meg újabb egy évébe tellik hogy beevezzen a topba.Ezt nem tartom erkölcsösnek.Grartulálok a rendszernek most kitűnően vizsgázik.A nagyoknak nem éri meg kiválni...:D
|
Quote:
Ez így igaz! Másról sem szólna a játék, csak arról, hogy az "óriás" orik a nagy klánjukban beépülnének 70-80% barakra, kilépnének, majd egyszemélyesként beütnének pár kis és gyenge klánt és vissza... És akkor mi kishalak jussunk el a topba, ha tudunk. Ha fel akarsz kerülni az egekbe, akkor harcolj meg a körülötted levőkkel, ne legyetek mind MNT-sek. Nyugodtan fexetek le, mert egyéniben 1000 körön belül nincs akivel nincs mnt-tek.Viszont nekünk meg egyel több gondunk lenne. Megértéseteket köszönöm! A másik oldal |
Azert ez igy nem igaz amit irtok.
Ha kiválik egy nagy ori hiaba van tele pénzzel meg sereggel a klánütésnáél szamit a legnagyobb orik aránya. Egy kisebb klánról egyzsóval semmit nem tudna lekapni egy nagy ori. |
Ez azért így nemteljesen reális Alba.Igen függ a legnagyobb oritól a tagok számától stb.ha egy egyszemélyes klán megüt egy 7-10 személyeset nem visz sokat.De 3-4-5 személyesről igenis sokat leüt.És a legtöbb kis ori az ilyen "leütéseket" kudarcnak éli meg.l(Ha lenne zsebben 5-6 milliárdja nem így lenne).
Annyiban egyetértek az előttem szólóval hogy a környékén üsse le aki van.Ha nincs fedezzen fel odáig vagy bontson alá.Persze ez pénzigényesebb lényegesen mint kiválni és szinte ingyen beverni jópár kisebb klánt.Elvileg az A a profik szintje(Máraki nem először van ott vagy igen de régóta jó helyen). Teszemazt fellép pár kisebb ori aki először van A-ban.Ngayklánból kiválik pár tag mondjuk 3 értékben annyi mint a 8 kicsi.Bveri 1-2 sereggel majd kilép egy tag a 3 közül a maradék kettő szintén stb...És ez közelsem tudás hanem előny.Erre a korlátozásra a %-os földvesztéssel igenis nagy szükség van!!! |
Én szerintem pedig eltúlozzátok picit a dolgot!
2000 körönként kiválhatna ütni, huha ez aztán a darálás. :p (4k kör lenne a reálisabb) |
Quote:
Satinak meg nem reagalok semmit, annyi butasagot olvastam tole, hogy egy jo ideje teljesen figyelmen kivul hagyom, hogy mit ir.... Es hogy nagy orik beverik a kis klanokat, ez meg azert hulyeseg, mert ott van az 1/3-ados szabaly.... Tessek abba is belegondolni.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De a lényeg spec én ezt főként nem azért tartom jó ötletnek, h a nagy klánokból ki mehessen ütni vki kisebbekre, hanem az összes többi eshetőségre, amit kínálna mint taktikai elem... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:25. |