Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   SZK-n lévő orik a pontlistában (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2280)

Synkel 08-29-2007 22:25

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 121312)
A mélyszabisok közül nem is azok zavarnak téged - úgy emlékszem - akik semmit se tudnak a környezetükről. ;) A másik pedig, hogy miután elvégezte a dolgát az illető, akkor már majdnem mindegy hová van kiírva a neve.

De hagyjuk; végülis ez nem olyan fontos nekem.

Nem azt mondtam, hogy tetszik a jelenlegi mélyszabis rendszer:) Csak azt, hogy szerintem az egy másik témakör, nem kezelhető úgy mint az szk-n lévő orik.

Princ 08-29-2007 22:28

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 121313)
Nem azt mondtam, hogy tetszik a jelenlegi mélyszabis rendszer:) Csak azt, hogy szerintem az egy másik témakör, nem kezelhető úgy mint az szk-n lévő orik.

Aha. Hát az... kár.

Arwyl szelleme 08-29-2007 22:42

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 121314)
Aha. Hát az... kár.

maradjunk a témánál! 1/A-ban lévő klánon kívüli orik külön pontlistába szedése a téma, hogy láthassa mindenki, hova várható 1-1 ori hirtelen megjelenése.

J.Ati 08-29-2007 23:02

Én is támogatom ,de nekem jelenleg teljesen mind1,hogy tudok-e az [SZK]-s orikról vagy sem.
Talán egyszer hasznát veszem valamikor:)

Smooth Scroller 08-29-2007 23:14

bocs sracok, de en nem tamogatom. ez csak 1 lehetoseg lenne arra, hogy 1 koveto prg nezegesse mi valtozik az szk-s listaban, hogy a hienak racsapjanak amint lehet.

az erdekes eset volt, amikor visszajottem szabirol es 10-15 percen belul 3 kulonbozo kapun at 3an tekiztek ki. el nem hiszem, hogy mindez csak a veletlen muve.

hasonlo dolgot latok lelki szemeimmel az szk-s listaval kapcsolatban is. ezert nem voksolok mellette.

Synkel 08-29-2007 23:15

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 121322)
bocs sracok, de en nem tamogatom. ez csak 1 lehetoseg lenne arra, hogy 1 koveto prg nezegesse mi valtozik az szk-s listaban, hogy a hienak racsapjanak amint lehet.

az erdekes eset volt, amikor visszajottem szabirol es 10-15 percen belul 3 kulonbozo kapun at 3an tekiztek ki. el nem hiszem, hogy mindez csak a veletlen muve.

hasonlo dolgot latok lelki szemeimmel az szk-s listaval kapcsolatban is. ezert nem voksolok mellette.

A figyelő progikra már van egy téma.

Smooth Scroller 08-29-2007 23:22

lehet, de en ezzel indokoltam, hogy miert NEM tamogatom az 5letet.

Synkel 08-29-2007 23:24

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 121326)
lehet, de en ezzel indokoltam, hogy miert NEM tamogatom az 5letet.

Értem én. Csak arra fel írtam, hogy elméletileg ez a probléma a közeljövőben megszűnik. Mellesleg A-ban nem szokott olyan nagy gond lenni a lopkodás

J.Ati 08-29-2007 23:28

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 121327)
Értem én. Csak arra fel írtam, hogy elméletileg ez a probléma a közeljövőben megszűnik. Mellesleg A-ban nem szokott olyan nagy gond lenni a lopkodás

Max a gyújtás:D
Visszajövök szk-ról és 5-en szétgyújtanak mondjuk.

Princ 08-29-2007 23:33

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 121315)
maradjunk a témánál! 1/A-ban lévő klánon kívüli orik külön pontlistába szedése a téma, hogy láthassa mindenki, hova várható 1-1 ori hirtelen megjelenése.

Jó! Maradjunk a témánál! :p Kitartáás! :D

All times are GMT +1. The time now is 19:04.