![]() |
Quote:
(Illetve már töröltem is. Beregisztrálom, kitörlöm.) Pusztán próbálgatom, hogy milyen karakterek férnek bele. Nem akarok sormintás nevet, de pl.: DUNE nevű ország van, tehát muszáj kitaláljak valamit, hogy én is tudjak DUNE nevű országot regisztrálni. És pl nem szeretnék DUNE2 lenni, vagy ilyesmi... :D:D Szóval ne aggódj, nem szemetelem tele a játékot sormintás orikkal. |
Egyébként magunk között szólva nem hiszem, hogy pl az én mostani :(.D.U.N.E.): nevű orim (amit legutoljára regiztem be) jobban sérti a 'nem név' kategóriát, mint pl az ilyen nevű orik: skdkgerrkrkrkkkkk
Igaz, azok csak kisbetűkből állnak. De azért számomra kevésbé névszerű, mint az én Dűném. :D;):p |
Quote:
"Az értelmetlen karakterhalmaz szintén nem számít elfogadható névnek." |
Nem akarlak elkeseríteni, de a legújabb orimmal ha benézek a pontlistára, anélkül, hgoy kibővíteném a 'látószöget', tehát 20 orit látok össz-vissz, kapásból 2 ilyen névtelen nevű ország van.
Szerintem szerteszét a csoprotokban több száz, vagy több ezer ilyen név is lehet (ha mondjuk azt vesszük, hogy 20-ból 2 értelmetlen. Az 10%.) |
Quote:
|
No a mintás Dűne törölve..
remélem az új ori még belefér a szabályokba :) ( D U N E ) ez lett a neve. Ezt már megtartom, és játszom vele. :p |
Quote:
Azok gondolom már maradnak. És akinek réggebről van olyan orija mondjuk : ttrrgkfdd- Az se lesz törölve gondolom. Tehát csak az új orikra vonatkoznak az új szabályok? (külöleges karakterek és egyéb értelmetlen szavakra gondolok) |
Nyilván.
Én itt csak kíváncsiságból nyitottam topicot, nem akarok én semmi fejlesztést vagy akármit kérni, csak a játkosok véleményére vagyok kíváncsi. Természetesen a régi orik törlését határozottan ellenezném, ilyesmi fel sem merült bennem! Én CSAK és kizárólag a most, újonnan regisztráált országokra gondoltam, hogy ott amikor be kell írni a nevet, (úgy ahogy a többi kitöltendő résznél is van) zárójelben, pirossal ha ki lenne írva, hogy mi a karakterkészlet, akkor nekem az segítség lenne, hogy ne regisztráljak olyan orit, amit 15 perc múlva törölnöm kell, és újra regisztrálni. De mondom, ez csak lehet, hogy nekem okoz gondod! Egyáltalán nincs kizárva, hogy bennem van a hiba! Ez egy közvéleményfelmérő topic, hogy másnak is gond-e. Mert ha senkinek nem az, akkor én vagyok a hunyó a dologban! :):):) |
Quote:
Quote:
|
Mert életem első topicja, és félre nyomtam. De Ati helyre tette! (Meg is köszöntem neki!)
|
All times are GMT +1. The time now is 01:45. |