![]() |
Nem kell szabira tenni, csak le kell bontani a 600fölötti területet. Ha zavar, akkor fel kell menni, és visszavágni.
Vagy elviselni, hogy levernek napi 18hektárt: kb 20milliós kár, na bumm. |
Quote:
|
Ártóznak a gnóm varik? Akkor miért nem állsz neki legyilkolni őket tolival? A gnóm vari az egyik legfinomabb csemege!:D
És bocs hogy ezt mondom, de nem véletlenül van a felhívás regisztrációnál, hogy "vigyázat, pörgős csoport kezdők kiméljetek"! |
Quote:
|
Quote:
Nem. Azt írta, hogy a 600 heki környéki gnóm varik ártózzák. Azt meg félelfnek télleg tudni kell kezelni |
Quote:
Kicsit elbambúltam sorry-, Akkor viszont több oldalról is kapja a tudást a srác. Nem maradt más hátra ,mint az előre. Addig meg próbálja meg a diplomáciai utat szerintem. :) |
Stev.
Az oké nem is gond de négy is van a környékünkön, de már folyamatban, első körben rúnalopás utána a varink leártózta őket vihar/szárazsággal, másodikban tekilopás mert nem ment a könyvtárkulcs :) a másiknak sok rúnája volt szóval egy élyszakás szolgálatban mint most felgyújtottam vagy 30 házát, ez a kettő már szabira i ment :D, de ott volt a másik kettő azok ellen is védenem kellet magam, pár nap és ők is hidegen lesznek:D:D:D. Tudom gyos csoport ilyesmi de megállom a helyem, az elején említett delikvenseken kívül, de lehet felmegyek 1000 heki felé lerendezni a dolgot, még eldöntöm. |
Gnóm ellen akkor is időpazarlás a rúnalopás+készülit levinni ártóval! Szimpla varigyilok azt jónapot, a rúna tuti olcsó a varihoz képest, ráadásul egy varinak termelődik is míg a varázslót nem tudja olyan iramban képezni ahogy ölöd.
A pacis támadóknak mi a faja? Mert ha nem ork, még kb 3k íj és megfogtad. Ebből neked csak 1,5k-t kell toronyba tenni, ha a 3 szövid is tudna még adni ha neked lenne több. De ott van még az elites megoldás is, amit Hüpike írt. |
Igazad van de az csak átmeneti megoldás a tekilopás egy gnóntol szerintem jó ötlet nem csak a varik mennek galyra hanem minden a lakáshelyzet miatt.
A támadóm ork 5 személyiségel :( amint lerendeztem a maradék gnómokat még lesz 3-4k íj. mondjuk lehet több kéne mert orkról beszélve szerintem tábornok,tudós és harcos biztos van a személyiségei között. Így 30k pacival durván 180000 el több a támadóereje mint nekem a védekezöm. :( |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:47. |