Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Meddig tart? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2265)

Ati 08-24-2007 12:12

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 120414)
Elnézést nem akartam senkit félrevezetni a témában!

Először én is azt szerettem volna kipuhatolni, hogy egyáltalán van-e esélyem visszakapni az elveszett írásjogot erre jött az üzi hogy 1500 VIP kör aztán visszatérünk rá, én ezt úgy értelmezem, hogy számomra van esély csak a Vip hiányzik, de már az sem sokáig!

Mégegyszer bocsánat a témaindítójának!

Ha ezt a választ kaptad, az azt jelenti, hogy van rá lehetőség a Te esetedben. Ha nem lenne, akkor már egyből megtudtad volna azt.

Andrew 08-24-2007 12:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120416)
A Hódító célja, hogy kultúrált környezetet biztosítson mindenkinek. Ebbe a célba ez nem fér bele.

Esetleg egy blogban összefoglalni? :D
És azokat az üzeneteket sincs lehetőség (névvel/név nélkül) megmutatni, ami miatt anarchba kerültek egyes delikvensek? :o pl.: jksz-re buzdító, vagy épp valami csalással dicsekvő emberek szösszenetei
gondolom az érintett felek nevének kitakarásával :p

Swiss 08-24-2007 12:21

A nem melyik része érthetetlen számodra? N az E vagy az M?

Andrew nem sérétsnek szánom úgyhogy ne vedd fel.

laci 08-24-2007 12:22

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 120418)
Esetleg egy blogban összefoglalni? :D
És azokat az üzeneteket sincs lehetőség (névvel/név nélkül) megmutatni, ami miatt anarchba kerültek egyes delikvensek? :o pl.: jksz-re buzdító, vagy épp valami csalással dicsekvő emberek szösszenetei
gondolom az érintett felek nevének kitakarásával :p

Aha, csámcsogjunk a szaftos beírásokon és borzongjunk a szörnyű bűnök láttán, indítsuk el a Hódítós bulvárt? :p

Szvsz ha törölték az üzenetet, mert szalonképtelen, akkor nem azért tették, hogy utána szépen összeszedve és kiválogatva közszemlére tegyék.

Andrew 08-24-2007 12:24

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 120419)
A nem melyik része érthetetlen számodra? N az E vagy az M?

Andrew nem sérétsnek szánom úgyhogy ne vedd fel.

Az írásom melyik fele nem érthető? :D
Amikor poénból rákérdezek mégegyszer, vagy amikor teljesen más tartalmú dolgokról beszélek? :D:D

Andrew 08-24-2007 12:25

Quote:

Originally Posted by laci (Post 120420)
Aha, csámcsogjunk a szaftos beírásokon és borzongjunk a szörnyű bűnök láttán, indítsuk el a Hódítós bulvárt? :p

Szvsz ha törölték az üzenetet, mert szalonképtelen, akkor nem azért tették, hogy utána szépen összeszedve és kiválogatva közszemlére tegyék.

őőőőmm, itt már szó sincs szalonképtelen üzenetekről

Solam 08-27-2007 07:35

Nem jött össze

Nos köszönet a segitségért.

Mindenesetre irtam.nem adják vissza a jogot-biztos túl nagy volt a bűnöm..
Hozzáteszem az első volt-elveszetettem a fejem-de az utolsó is egyben:)
Azért elolvastam a dolgokat ott irták az első baki szabálysértés figyelmeztetnek aztán szankcionálnak.Nos ez persze igy gyorsabb.

Mindenesetre mindenkinek további jó játékot kívánok.

Sziasztok.

Ati 08-27-2007 07:52

Quote:

Originally Posted by Solam (Post 120812)
Nos köszönet a segitségért.

Mindenesetre irtam.nem adják vissza a jogot-biztos túl nagy volt a bűnöm..
Hozzáteszem az első volt-elveszetettem a fejem-de az utolsó is egyben:)
Azért elolvastam a dolgokat ott irták az első baki szabálysértés figyelmeztetnek aztán szankcionálnak.Nos ez persze igy gyorsabb.

Mindenesetre mindenkinek további jó játékot kívánok.

Sziasztok.

Értelemszerűen a figyelmeztetés APRÓ bakiért jár, nem azért, ha valakinek a felmenőági rokonait kezded például emlegetni. :) Az alapból maximum tiltást eredményez, az ilyenre nincs szükség a Hódítóban.

Solam 08-27-2007 08:41

Elfogadom igaz.Teljesen tiszta.:)
Nem kötekedek most-csak kérdem nincs 2. esély?Bár a support üzenet egyértemü volt.:(

Ati 08-27-2007 08:56

Quote:

Originally Posted by Solam (Post 120818)
Elfogadom igaz.Teljesen tiszta.:)
Nem kötekedek most-csak kérdem nincs 2. esély?Bár a support üzenet egyértemü volt.:(

Nem tudom melyik országról van szó, úgyhogy csak általánosságban beszéltem, nem tudom, hogy konkrétan Te mit írtál.

All times are GMT +1. The time now is 17:45.