![]() |
Quote:
hát ez mi ? ha hadi vari akkor 20%-nál több templomra nincs szüksége :) és min. 10% torony azért legyen meg :) |
Quote:
egy kezdő csapat mindegy hogy áll fel, de célszerű akkor már 4 különböző fajjal menni, hogy tanuljatok :) A 4 óriás jó játékosok kezében nagyon erős szövi lehet, de én speciel nem szeretem, bele kell keverni egy toliképes gnómot, vagy orkot is attól függően, melyik csoportban nyomultok. A legfelső szinten 4 óriás egyáltalán nem jó, de már a B-ben sem az igazi. Ja és még egy apróság: fentebbi szinteken igencsak vagyonosnak kell lennie a 4 óriásos szövinek, mert építenie nagyon drága, pénzt meg nem termel. |
Quote:
Egyetértek, főleg a 2B-s résszel, ott azért hiányozhat, hogy nem gyújthat :) Másrészt az óriás azért 20plussz tanyát megengedhet magának, és akkor termel. Hameg már van vagyona és költeni akarja, akarja, akkor nem számít :) |
Quote:
ez inkább vari, és csak van sutyomba pár egysége:o rosszul fogalmaztam... |
akkor lesz 4 óriás:D
aztán hadd szójjon, majd kiderül mire mentünk amint belekötünk 1 tapasztalt csapatba;) |
az előző oldalon, a 36 ház mellé 13%-ot artam, mert vagtában elszámoltam, most harcosok segítségével rájöttem, hogy kéne, és javítottam.
mindenki aki beidézte legyen szíves javítani, hogy ne tévesszük meg szegény kezdőket:) |
en ilyennel nyomtam vegig az a csoportig:
(persze nem 1000 hekivel leptem at, csak az aranyok miatt 1000 hekis a pelda) 1000 ha orias tudos hadis 180 haz 18% (97.6% fogl) 500 barakk 50% (25200 elit + 2800 ijasz) 050 torony 5% 113 templom 11,3% (15800 vari) 137 tanya 13,7% 005 raktar 0,5% (26 körös raki) 015 bank 1,5% semmi kocsma, banya, kovacs, stb. ez jo mf-re es szovire is. ;) vedelem mf-kent 466.272, ami nagyon jo. (kb akkora mint egy 15% tornyos/barakkos mf elfnek...) |
Quote:
|
Quote:
1500-1800 heki kozott/folott mar ugysincs 1 hulla se, mert addigra a kegszivosabbja is feladja, ha meg tartok 4-6 kocsmat azt ugyis az lopja le aki akarja. dehat 1 oriason mit lopsz? 40-50-esevel a tekiket? az aztan a nagy fogas... :) neha persze loptak, de semmi jelentosege nem volt. 1ebkent ennyi % templom siman jo arra, hogy 1 varist leusson az ember hekire szepen alulrol, aztan a varis az altalaban szokasos 75-80-as kmoraljaval 1 rengest sem tud masnap bevinni, mert mar az elso kiserletre pattan a varikrol. a pontkulonbseg beteszi neki a kaput. a kmoralom meg vegig 91-96 kozott ingadozott pedig csak neha utottem ki. (nem szabad tulzasba vinni es 100-on dupla zold nyilra vinni fel, mert utana szepen leesik 90 ala magatol. ha leesik 91-2-re akkor kell 1et utni es visszamegy 93-94-re megint es 1 darabig ott is marad.) amugy asszem 1750-nel leptem at az a-ba. |
én mondjuk az 1 kocsmás óriások miatt tartanék szintén 1 kocsmát :o
|
All times are GMT +1. The time now is 04:54. |