![]() |
Szerintem meg érdemes lenne egy új fajt behozni, amelynek csak előnyei vannak és nincs hátránya, de ezt a fajt csak azok tudják választani, akik megszerezték az összes személyiséget, és amikor ezt a fajt választották, akkor elveszik az összes személyiségük. Azaz akinek megvan az összes személyisége, az nem fogja azt mondani, hogy ejj, de uncsi már, mert megszereztem mindet(kis túlzással-mert ügye van klán stb...), hanem kiválasztja az új fajt, de akkor avval a fajjal kell végig mennie, nem választhat más országot, csak személyiséget(mivelhogy 1-et alapból választhat)
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem kell 3 új, hanem egy faj, de mondjuk a következők:
+15% támadóhaderő +15% támadómágikus erő +15% támadótolvajerő (persze nem erő, hanem az ennek megfelelője) +15% tanyatermelés +10% bányatermelés Speckó tulajdonság: -Erőnövelés: +10% Katonai-Mágikus-Tolvaj védőerő (tehát végül is ez egy 10%-os mágikus pajzs,tisztánlátás,védelem) |
Quote:
Hát ezt nem találtad ki túl jól nem erőse. Mivan a teki bónuszaival?? |
Quote:
akkor már lehetne egy ilyen plusz varázslata BÁRMELY fajnak a 9. személyiség helyére hogy térbővítés: hatása alatt minden épületbe 3szor annyi egység fér.... és akkor ott a csúcsragadozó... csak hogy ez meg felborít mindent... inkább csak legyenek halmozhatók a személyiségek ha MIND megvan... 2szer tudós az összesen 10% tekibónusz, tehát ilyen rendszer szerint.... (persze csak akkor választhat másodszorra is meglévőt ha már mindegyiket felvette.. tehát kis10sel nem lehetnek +10 tábornokod... jah, és a tábornokhoz: egy sereget MAX 8 tábornokkal lehet elküldeni és akkor nicns 9. tábornokkal probléma...) |
Hát én most csak mondtam vmit :) Amúgy a lényege,hogy nem kell 3 új faj, hanem elég 1, de abban meg lenne növelve mind3 egység, de azért nem full brutálra.
|
Quote:
a személyiség halmozás jó ötlet kétszer harcos az tuti jó:D8% földet hozna:D9tábornokkal fölfelé:D az azt jeletni, ha valakihze bemegyek igy felfelé 47,22%ka marad meg a földjének kb.:D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:19. |