Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Szinlépéskor mi lesz a fent lévő varázslatokkal? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2187)

tdomo 08-01-2007 07:56

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 113960)
...hanem lehet változnak az árak abban a csopiban, ahova lépnél...

Ezt írtam én is...:)

Burning 08-01-2007 07:58

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 113962)
Ezt írtam én is...:)

a te postod arról szólt, hogy számítson rá, hogy alápakolnak, ezért nem tudja eladni a seregeit, ezért még egyszer meg kell ismételni...és ez az ár változásából fakad:)
de ez az ő csopijának az ár változása nem azé, ahova lépne;)

vagy a végén az a: ennyi idő alatt az árak sokat változnak mondat arra a csoportra vonatkozott, ahova lépni fog:confused:

tdomo 08-01-2007 08:02

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 113964)
a te postod arról szólt, hogy számítson rá, hogy alápakolnak, ezért nem tudja eladni a seregeit, ezért még egyszer meg kell ismételni...és ez az ár változásából fakad:)
de ez az ő csopijának az ár változása nem azé, ahova lépne;)

vagy a végén az a: ennyi idő alatt az árak sokat változnak mondat arra a csoportra vonatkozott, ahova lépni fog:confused:

Mindkettőre, arra gondoltam, hogy lehet így már nem fogja megérni a biznisz. Csak fogalmazni nem tudok :rolleyes:.
És még valami. Attól, hogy van olcsón kinnt egység, nem jelenti azt, hogy lesz annyi, amennyire neked szükséged van. Én nem javaslom, mert iszonyatos nagyot lehet bukni rajta.

laci 08-01-2007 08:09

Miután szintlépés után újra kell fajt választanod, azaz nincs fajod, elég logikus hogy a lentebb felrakott faji varázslatok megszűnnek ;)

És én úgy is emlékszem, hogy szintlépés után semmilyen varázslat nincs fent, akármi is volt rajtam, akárhány körre. De ez még jól is jöhet, mert az ártó varázslatok is megszűnnek szintlépés után. Uff.

Fefe013 08-01-2007 09:07

Már megtalálta, de azért beledumálok:)
Minden vari megszűnik szinlépés után ártó és védő egyaránt, sőt ha beteg vagy az is!:p:D:D

Killer 08-01-2007 09:34

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 113982)
Már megtalálta, de azért beledumálok:)
Minden vari megszűnik szinlépés után ártó és védő egyaránt, sőt ha beteg vagy az is!:p:D:D

a betegség részéről azt nyilatkozta Ati,hogy lehet változni fog!!

Fefe013 08-01-2007 09:48

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 113986)
a betegség részéről azt nyilatkozta Ati,hogy lehet változni fog!!

De egyenlőre még van, ha jól tom, 2 hónapja léptem kb szintet, akkor ezt ki is használtam:D:D

Killer 08-01-2007 09:55

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 113991)
De egyenlőre még van, ha jól tom, 2 hónapja léptem kb szintet, akkor ezt ki is használtam:D:D

igen még él,majd a köv csomagban lehet,hogy változik

Andrew 08-01-2007 11:05

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 113994)
igen még él,majd a köv csomagban lehet,hogy változik

húúú, csak csomagot ne, abból nekünk magyaroknak már jutott épp elég :D:D:D

Gyula 08-01-2007 11:21

Szintlépés után nincs rajad varázslat én úgy emlékszem, sőtt a katonáid is elfáradnak piszkosul a varázslók is lusták lesznek varázsolni. Megviseli őket a szintlépés.

All times are GMT +1. The time now is 01:11.