![]() |
Quote:
|
Quote:
Erről van szó, ezért is nem támogatom a tophatár lejjebb hozását. |
Quote:
Inkább az a probléma szerintem, hogy ezek a szabis orik bent vannak a pontlistában, de asszem ez már más topicban előkerült. Szóval szerintem ezeket kéne kitenni a pontlistából inkább. |
Úgy látom, hogy itt nemigen merült fel olyan javaslat, ami hosszútávon érdekes lehet, ugye?
A top30% teljesíthető, máshol már 30 körön belüli teljesítésre írnak tippeket. |
Lehet Sati megharagszik, de ez a javaslat baromság.
Az eredménye az lenne, hogy nem kötelező az A-ban JÁTSZANI, csak azért van kitalálva, hogy lehessen forogni. Aki oda tesz egy országot fixen a toppba A ba, és B.-ből forog, óhatatlan hogy el telik a 10 000 köre , nem kell nagyon magasan lennie. Én ebből azt következtetem, 10000 kör múlva B ből a toppba lehetne lépni már egyből. ( a jelen állás szerint a 260-280 hely környékén, ami nem tudom mennyi 120 000 pont?) |
Mivel az 1A ban ez a határ igen könnyen teljesíthető nem támogatom
|
Hóhér: jelenleg az A top30%-a a 177. helyen kezdődik, valami 173k ponton. A B csopi top 22%-ja nyolcvan-valahány ezer ponton van. (Azért ezt néztem, mert engem ez érint.)
Ezzel csak a fentit akartam leírni. Egyszerűen nem értem, Sati mit akar a javaslatával! |
All times are GMT +1. The time now is 22:12. |