Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   1/A Top határ eltolása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2181)

Remedy 08-01-2007 23:58

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 114389)
Synk:
100% igazad van kinlogyanak meg az orik a top30% vagy top22% ig stb.
De ha el lenne tolva a határ a mostani szabis B, G, L es orik lehet megindulnak.
Ha 4-5% felszabadul akkor az a hoditó gazdaságának is jobb lenne szerintem.
Sokaknak ez nem nyereség de szerintem maga a hoditonak jólenne mivel többet lehetne támadni és minden csoportba lenne olyan akik feljebb tudnának menni és nem álnának az orik.
Szerintem az a sok ori is megterhelő a szervernek.

Itt jeleznem, hogy 1/Aban csak 30% van.......

Synkel 08-02-2007 17:01

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 114405)
Itt jeleznem, hogy 1/Aban csak 30% van.......

Erről van szó, ezért is nem támogatom a tophatár lejjebb hozását.

Paliking 08-03-2007 11:28

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 114389)
Synk:
100% igazad van kinlogyanak meg az orik a top30% vagy top22% ig stb.
De ha el lenne tolva a határ a mostani szabis B, G, L es orik lehet megindulnak.
Ha 4-5% felszabadul akkor az a hoditó gazdaságának is jobb lenne szerintem.
Sokaknak ez nem nyereség de szerintem maga a hoditonak jólenne mivel többet lehetne támadni és minden csoportba lenne olyan akik feljebb tudnának menni és nem álnának az orik.
Szerintem az a sok ori is megterhelő a szervernek.

Aki nem tudja teljesíteni az A-ban a top 30%-ot, az ne menjen körbe, ezen nem gyengítenék. Ha ilyen embernek szabis orija van lejjebb, akkor az az ő baja, játszon ügyesebben az A-ban.
Inkább az a probléma szerintem, hogy ezek a szabis orik bent vannak a pontlistában, de asszem ez már más topicban előkerült. Szóval szerintem ezeket kéne kitenni a pontlistából inkább.

Ati 02-05-2008 11:49

Úgy látom, hogy itt nemigen merült fel olyan javaslat, ami hosszútávon érdekes lehet, ugye?

A top30% teljesíthető, máshol már 30 körön belüli teljesítésre írnak tippeket.

Hóhér 02-05-2008 13:24

Lehet Sati megharagszik, de ez a javaslat baromság.

Az eredménye az lenne, hogy nem kötelező az A-ban JÁTSZANI, csak azért van kitalálva, hogy lehessen forogni.

Aki oda tesz egy országot fixen a toppba A ba, és B.-ből forog, óhatatlan hogy el telik a 10 000 köre , nem kell nagyon magasan lennie.

Én ebből azt következtetem, 10000 kör múlva B ből a toppba lehetne lépni már egyből.
( a jelen állás szerint a 260-280 hely környékén, ami nem tudom mennyi 120 000 pont?)

Serg 02-09-2008 16:00

Mivel az 1A ban ez a határ igen könnyen teljesíthető nem támogatom

Életfa#2 02-12-2008 23:34

Hóhér: jelenleg az A top30%-a a 177. helyen kezdődik, valami 173k ponton. A B csopi top 22%-ja nyolcvan-valahány ezer ponton van. (Azért ezt néztem, mert engem ez érint.)

Ezzel csak a fentit akartam leírni. Egyszerűen nem értem, Sati mit akar a javaslatával!

All times are GMT +1. The time now is 22:12.