![]() |
Személy szerint épitkezésen dolgoztam egy ideig... jó kis pénzt kerestem vele :)
|
uncsimék a balcsin dolgoztak napi 8 órát egy kis büfében, szállást adtak nekik,csak kaját kellett venniük és 100-ezret kerestek egy hónap alatt ;)
|
Quote:
|
Quote:
Addig a diák kap délelöttre 450 ft/ó délutánra 530 ft/ó éjjelre 700 ft/ó bért. A dolgozó rendesen adózik belőle mig a diák csak a minimális levonást szenvedi el érte. Ennek fényében az állandó dolgozó kézhez kap 65-70 000 ft egy hónapi munkájáért a diák pedig 90 000 felett. Nem vagyok a diák munka ellen, vannak köztük rendesen dolgozó fiuk lányok, de sajnos a 20-30% linkre veszi a figurát. Hülének teteti magát csak ne bizzanak rá semmit és valahogy csak átlébecolja a 8 órát. |
Quote:
|
Quote:
Ami a fizut illeti télleg jobb, annak a diáknak, akit gyakran hívnak... |
Csunyabogar, az biztos, hogy vannak akik ellinkeskedik, de ezek kihullanak rovid idon belul.
Altalaban eleg gany munkat kapnak a diakok, sokszor amit a felnottek nem szeretnek elvegezni..Ha pedig hivnak mindennapra, akkor rengeteg penzt ossze lehet keresni, foleg ha egy teljesitmenyes munkat talal a diak. |
Quote:
de mai rossz példa. elvileg ma kellett volna hivni a diákszövetkezetes csajnak h mi a jövö heti beom... hát nem hívott... ugyhogy megyek holnap.aztán ha sokan vagyunk oldják meg. |
All times are GMT +1. The time now is 02:55. |