Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Népszerű katonák (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2169)

Synkel 07-28-2007 22:49

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 112787)
csak a lovas!!!annak még plusszban ott a lova is:D

Taszi az ínyenc:)
Mikor mire támad gusztusa...

Nogixer 07-28-2007 23:44

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 112705)
Gratulalok, igazan elmes kerdes :)

Egy jó varinál nincs is jobb, mert ha akarja jól laksz tőle, ha akarja nem:)):D:D
Bocsi de hülye kérdésre értelmes választ nehéz adni:)):D:D

Pepa 07-29-2007 10:23

Quote:

Originally Posted by maccos (Post 112702)
Ki melyik katonát tartja az országában a legfontosabbnak?

Miért lenne hülye kérdés:eek: Elgondolkodtató. mert sokféle hadis és tolis-varis felállás létezik. Nekem a legfontosabb az elf íjász. Szeretném a lovast is, de a lovas a lovát nem tudja olyan messzire dobni.

otto500 07-29-2007 10:29

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 112852)
Miért lenne hülye kérdés:eek: Elgondolkodtató. mert sokféle hadis és tolis-varis felállás létezik. Nekem a legfontosabb az elf íjász. Szeretném a lovast is, de a lovas a lovát nem tudja olyan messzire dobni.

Ha innen nézzük, akkor a ló az előnyösebb, mert annak két funkciója is van.
Használható élő pajzsnak és elemózsiának is.;):D

Valezius 07-29-2007 13:42

Ha így nézzük, akkor szerintem a tolvaj a legfontosabb. A következő okfejtős rövidjátékokra vonatkozik, mert azokat szívesebben játszom, illetve német 4L-re.
Ha elmegy minden vari és rámdobják a vihart, azt még kibírom. Ha el kell küldenem a sereget, és beütnek még az is elmegy, De ha el kell veszítenem a tolikat, és utána vissza kell írni a tekiket az sokkal nagyobb gond.

LotR 07-29-2007 15:22

Én a varázslatos katonát jobban szeretem:D

Grabi 07-29-2007 16:05

nem említettem még a GI Joet meg a katonai barbit...a két nagy kedvenc katim :)
javaslom a szavazás bővítését!

Pepa 07-29-2007 22:01

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 112899)
Ha így nézzük, akkor szerintem a tolvaj a legfontosabb. A következő okfejtős rövidjátékokra vonatkozik, mert azokat szívesebben játszom, illetve német 4L-re.

Amikor én felléptem német L-be akkor keményen voltunk 9-10-en és a 200 pontra lévő ori már 3 körös volt. Mivel szabin vagyok és nem szándékszom visszajönni így elárulom, hogy mint óriás a toliknak látom a legkevesebb hasznát:D Kicsi, vékony és rágós, nem eszünk ilyet:(

Valezius 07-30-2007 11:38

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 113144)
Amikor én felléptem német L-be akkor keményen voltunk 9-10-en és a 200 pontra lévő ori már 3 körös volt. Mivel szabin vagyok és nem szándékszom visszajönni így elárulom, hogy mint óriás a toliknak látom a legkevesebb hasznát:D Kicsi, vékony és rágós, nem eszünk ilyet:(

Arénában aki egy kocsmás óriással van, azt minden jöttment lopja tekire, és ha fenn van a szieszta az akkor is meglátszik. ehhez hasonló a helyzet 4L-ben. Pláne, hogy torlódik a nép 7-21. helyezett ezer ponton belül.

Mindemellett azt mondom, hogy az óriás még mindig jobb, mint egy gnóm :)

All times are GMT +1. The time now is 07:01.