Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   5. csoport teteje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2159)

Burning 07-27-2007 15:05

Quote:

Originally Posted by otto500 (Post 112390)
ok:)
nem is tom miért, de eddig azt hittem, hogy ez ebben a formában, csalásnak minősül.
kösz a felvilágosítást:)

ebben a formában nem hiszen, az egész szövetségen belül zajlik, tehát olyan mintha egy háborúban átkariznák a pénzt, hogy a tag végre bemaxoljon.

otto500 07-27-2007 15:26

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 112392)
ebben a formában nem hiszen, az egész szövetségen belül zajlik, tehát olyan mintha egy háborúban átkariznák a pénzt, hogy a tag végre bemaxoljon.

Rendben, meggyőztél.:)

Synkel 07-27-2007 16:37

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 112392)

És ha egy szövi termel közel 3k hekin, aztán egyszerre(!) bezérózza magát ugyanarra a szintre, de amint letelik a 24 órájuk, és mehetnek piacra máris milliárdok vannak bennük, meg feltöltött seregek, az micsoda?:)

Dragi 07-27-2007 17:18

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 112409)
És ha egy szövi termel közel 3k hekin, aztán egyszerre(!) bezérózza magát ugyanarra a szintre, de amint letelik a 24 órájuk, és mehetnek piacra máris milliárdok vannak bennük, meg feltöltött seregek, az micsoda?:)

"fairplay"

Burning 07-27-2007 18:39

Quote:

mivel mind a négy tag egyszerre teszi ezt úgymond szabályos keretek közt nincs lehetőség erre;)

mi most arról beszéltünk hogyan jut fel valaki 200 hekiről 1k hekire 2 hét alatt;)
vagy úgy, hogy ezek a fenti termelők leutalnak neki, vagy az általam említett mód: sehogy, mert nem két hét alatt teszi, mivel előtte egy termelő fajjal összeszed pár mrd-t, majd átadja a szövinek, és valahogy új országot kezd, ezúttal olyqan fajjal, amit szeretne (ezzel lényegesen tovább tartanaa pénz előteremtése) és így két hét alatt felmehet, de előtte nem kevés időt kellet gyüjteni...ezt páran alkalmazzák.

wand 07-27-2007 18:43

Quote:

Synk, én megmondom: buta :D
ha egy komplett 4-es szövi 3k hekiről leújráz 200 hekire, majd a megtermelt pénzt elköltve visszamászik 3k hekire, azzal agyilag valami nincs rendjén..:)
ráadásul ne felejtsük, hogy az 5-ös szinten való újrainduláshoz legalább egy 2 kettes kell az összes tagnak..
szal nem túl életszerű ez a törtnét így :)

Andrew 07-27-2007 18:46

Quote:

Originally Posted by otto500 (Post 112382)
Nekem semmi bajom a magasan termelőkkel ,ha ott van kedvük lenni, hát legyenek.
DE, azért az elég bosszantó ha egy két hetes ori megjelenik alattad, és beüt, mindez 1000 hekinél!!!
Nagyon tudhat valamit a srác ha két hét alaltt 200-ról feljön 1000-re.
(Talán majd a kézikönyvet kikellen bővíteni, jó lenne ha lenne 8., 9. 10. ...napi teendők, talán az új játékosoknak is sikerülne így feljutnia két hét alatt a topba, és nem 200-on tötyögnének.):)
Azért kiváncsi lennék néhány véleményre ez ügyben.

láttam mi történt ;)
ne csodálkozz ezen... hogy ha látod, hogy jön valaki fölfele mint az állat, akkor nem valószínű, hogy épp Téged kihagy a szórásból, ha már nincs hova földre mennie :)
volt kerek egy napotok készülni rá, mehetett volna 24 órában a távolbalátás + átépülés hadisra, ha féltitek az oritokat... de nem hiszem, hogy olyan nagy kárt lenne az a durván 100 heki elvesztése :)

Remedy 07-27-2007 18:46

Quote:

Originally Posted by wand (Post 112493)
ha egy komplett 4-es szövi 3k hekiről leújráz 200 hekire, majd a megtermelt pénzt elköltve visszamászik 3k hekire, azzal agyilag valami nincs rendjén..:)
ráadásul ne felejtsük, hogy az 5-ös szinten való újrainduláshoz legalább egy 2 kettes kell az összes tagnak..

direkt zerozast irt, de ugy se okosabb az egesz tortenet, szerintem :)

Synkel 07-27-2007 18:49

Quote:

Originally Posted by wand (Post 112493)

Wand, megmondom neked, nem buta:)
Egyrészt nem újrázik, hanem zérózik, ami nem ugyanaz.
Felfele haladás közben megcsapkodják a trónkövetelőket, aztán eltakarítanak egy csomó alacsony morálú termelő orit, akiken keresztül ezek a trónkövetelők megközelíthetnék a topos szövit. Két-három hét, és minden visszaáll a rendes kerékvágásba:)

otto500 07-27-2007 19:52

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 112497)
láttam mi történt ;)
ne csodálkozz ezen... hogy ha látod, hogy jön valaki fölfele mint az állat, akkor nem valószínű, hogy épp Téged kihagy a szórásból, ha már nincs hova földre mennie :)
volt kerek egy napotok készülni rá, mehetett volna 24 órában a távolbalátás + átépülés hadisra, ha féltitek az oritokat... de nem hiszem, hogy olyan nagy kárt lenne az a durván 100 heki elvesztése :)

Most nem is a terület volt a baj, hanem, hogy azthittem, hogy ez csak is Jksz lehetet. Most már kezdem tudogatni, hogy mennek ott fent a dolgok. (A tapasztalatszerzésre ez jó volt)

All times are GMT +1. The time now is 02:07.