![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azóta már megváltoztam, mindig megfontoltan írok :D:D:D Pepa, olyan óriást tényleg nem nagyon éri meg lopni, de ha nincs más a kopás ellensúlyozására elég :) |
Quote:
igazolhatom,Pool kulturált megfontolt 1soros vagy 1szavas zöldeket irt nekem is,semmi kevetni való nem volt benne!;) |
Quote:
|
most 5/v-ben felkaroltam 3 kezdő embert s szöviztünk.
még olyan kis aranyosak védő,támadó szóval tudjátok;) egyszer csak az egyikük rémülve jelenti hogy mennyire lerabolták a rakiját(szegénykénem ha 30tolija volt.akkor:D) na nézem meg ki az. hát nem egy szépen kiépitett ori az. mostmár nem az:D /csak rengettem meg visszaloptam amit elvitt/ remélem leszáll rólunk:) |
Quote:
|
Quote:
|
OFF/
én is igazolhatom, hogy pool kúltúrált üziket ír:) On/ velem nem egyszer fordult elő, hogy kijöttem védelem alól, és akkor egyből rám 3 sereg. sőt volt olyan is, hogy egy orit 4* kezdtem újra, mert az első három alkalomnál miután kijött védelem alól 5 mészár rá, mert ugye egy kimaxolt szövisnek ez nem gond ugyanis, ő csak morált javít:o ilyenkor szoktak elkészülni a listák, hogy kik is lesznek azok, akik utánna meg lesznek ütve, de ezek a listák mindig eltűnnek:( viszont meg kell mondani, hogy vannak tisztességes játékosok is...múltkor elkezdtem egy szövis emberkét mészárolni. hát az 5. mészár után kapom az üzit, a szövijétől, hogy hagyjam abba (elég kínos volt, mert előtte 1-2 perccel indítottam megint 2 sereget rá:o) mondtam is, hogy ok, de már későn szólt. 2-3 nappal később elkezdtek ártózni, lopni ezerrel (valószínűleg a szövisei), de mikor megkértem őket, hogy hagyják abba, mert valószínűleg abbahagyom a hódot és ezt a pár órát ne rontsák el, abbahagyták. aztán két napra rá úgy döntöttem mégse hagyom abba, de az az orim még szabin van aktivitás híján:) |
Hali!
En tolis vagyok, es en alltalaban max 3x szoktam lelopni ugyanazt az orit, de ha kulturaltan kernek akkor abbahagyom. Nem ugy mint par hete, hogy kapok egy uzit:" Most mar eleg!" Akkor loptam masodszor, de ha koszonessel kezdi akkor abbahagyom. Ennyi eleg lett volna ahoz, hogy ma megint ne az o tekijeit hozzam el. |
All times are GMT +1. The time now is 00:07. |