![]() |
Quote:
azthittem mindenki egyet ert velem, de akkor ezek szerint tevdedtem...:D |
Gondoltam hozzászólok valamicskét a témához. Elég szerintem szerencsétlen tolvajoknak az is,hogy a 2. szinttől már szinte csak gnóm és óriás van. Azokat meg elég szar lopni. A varázsláshoz nem tok különösebben semmit sem fűzni,mert még olyan országom nem volt.
|
mi de most akkor a tolisok számára megáll az élet a kettes csopinál??? dobja el az oriját, vagy mi legyen??? :mad: mert hát utánna nicns szükség rá??? :mad:
|
Javalsat
Hali!
Már régóta volna egy javaslatom, csak eddig nem tudtam hol bedobni. A tolvajoknak, és a varázslóknak a súgójában szerepel egy 200, illetve 100 pontonkénti 1%-os védelem erősödés/hatékonyság csökkenés. Optimális hatékonyságnak azt nevezem, amikor (tolvajok esetében) az alaphoz képest még 70%-ot azért elhoz, amit 6000 pont esetén ér el. Ez, akárhogy nézzük, úgy 65-70 heki eltérésnél jön össze. (Feltételezve, hogy ind a két ori ki van épülve.) A zsákmány mértéke pedig úgy 210 heki eltérésnél esik 0-ra. Ami azt jelenti, hogy megfelelő helyen állva az 5-ös szinten szinte a teljes csoportból hozhat zsákmányt, míg az A topjában már a szomszédtól sem. Mindkettő olyan szélsőség, amit ki kellene írtani. És az ötletem: a fenti 100 pontot kellene kicserélni a „célpont ország területének 15%-nyi mennyisű pont”-onkéntra. A varázslatok esetén ennek kétszeresére, azaz ott 30%. |
Quote:
Ezt javasaoltam en is es szerintem jo otlet |
szerintem is..báár..2B ben így is s**i van..de 1A az más világ..:confused:
|
Én is jónak tartanám ezt az ötletet. Bár imádom azt ahogy a 2óriás próbálja a 2es szinten egymást 2-3k tolival lelopni. Ettől jobb nincs. Mindig az a jobb,aki nem bukik le csak a lopás végefelé. :D
|
Sztem így jó minden, ahogy van. Nem kell változtatni semmin.
Aki tolisként lép az A-ba, úgy kell neki. :D Varis meg simán tud támadni, ha akar és jó az orija. |
Quote:
|
Quote:
Imádok támadni, és gyilkolni a tolisokat. :D |
All times are GMT +1. The time now is 18:24. |