Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Törpe bányatalálása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2129)

Redback 07-13-2007 06:44

Csak annyit tudok mondani mint az előttem lévők:az 5. pont a legértelmesebb,sőt az az egyetlen értelmes.

Békés 07-13-2007 07:04

Az 5-ös nyerte el az én tetszésemet is:)
Azt támogatom.

Artúr 07-13-2007 09:39

Én is az 5-öst támogatom. :) A többi nem ad olyan jó megoldást.

Pool 07-13-2007 10:24

5-ösnek egy 5-ös :)

Reaktor 07-13-2007 12:02

Szerintem is az 5 ös javaslat a legjobb.

Az egyes nagyon igazságtalan lenne, a többi pedig szintén erősen megkérdőjelezhető.

Ha az 5 ös megvalósulna akkor megoldódna a nagy törpék kritizálása is.

wand 07-13-2007 13:04

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 109255)
Kerdes, hogy csak torpe kapjon ilyet, vagy mas faj is... Bar ha a topic cimet nezzuk, akkor nem kerdes :)

szerintem az összes fajnak meg kellene kapni.
mondjuk nem tartok tőle, hogy a topban elszaporodnának a bányász orkok:)
de ettől még a lehetőségük legyen meg, hiszen törpe ugyanúgy írhat teki, termelhet gabonát, gyárthat fegyvert, vagy kamtatoztathat mint a többi faj
semmi nem indokolja, hogy másnak ne lehesen bányája ha tartani akar.

LordYsolt 07-13-2007 15:10

AZ 5. pontot támogatom
Sőt az 1 is szeretném, de nem vagyok álmodozó típus így erröl lemondok:D , de az 5 mindenféleképp jól jönne

Életfa#2 07-14-2007 07:15

Nekem egy, a négyeshez hasonló dolog lenne a szimpatikus, de... Hát, ez halottnak a csók, szóval hagyjuk. Így marad az 5-ös. Viszont nincs említve, hogy mennyi az Y. Szóval, a célzott, és a síma felderítés alapján kiszámolható, hogy most mennyibe is kerül egy lelőhely:
(Célzott ára - síma ára)*2, azaz, egy lelőhely megtalálása jelenleg a nem célzott felderítés árának a négyszresébe kerül. Ez nem javaslat, csak ténymegállapítás.

monro 07-14-2007 08:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 109128)
[*]A bányák megléte folyamatosan csökkentse a felfedezési arányt. Minél tovább van minél több bányád, annál gyorsabban csökken a felfedezési arányod vissza nulláig.
[*]A törpe X% bánya alatt meglevő területein belül találhasson bányákat Y katona+arany/bánya áron, területnövelés (felfedezés) nélkül.[/list]Pro és konkra az előző 50 oldalon olvasható, onnan folytassuk.

Ezek bármelyikét szívesen látnám a játékban. Akár együtt is.

lacqa 07-15-2007 15:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 109128)
  1. A bányák adjanak plusz katonai védelmet.
  2. A bányák ne számítsanak bele a területbe, amikor felfedezési költségeket számolunk.
  3. A bányák megléte folyamatosan csökkentse a felfedezési arányt. Minél tovább van minél több bányád, annál gyorsabban csökken a felfedezési arányod vissza nulláig.
  4. A meglevő bányák területének arányában olcsóbb legyen a felfedezés.
  5. A törpe X% bánya alatt meglevő területein belül találhasson bányákat Y katona+arany/bánya áron, területnövelés (felfedezés) nélkül.

1. Nekem tetszett ez a javaslat, de igaza van monronak, ha kivédeni nem is, de kisérni tud egy termelő törpe is, és ha a visszafedezése megoldható, akkor szükségtelen egy ilyen védelem.
  2. szerintem nem rossz javaslat, de a többi jobb
  3. Fegya kidolgozott javaslata szerintem nagyon jó
  4. hasonló a 2. javaslathoz, hasonló a véleményem
  5. wand ötlete jó, tetszik.

összességében tehát a 3. és az 5. javaslatot támogatom.

All times are GMT +1. The time now is 15:03.