![]() |
Csak annyit tudok mondani mint az előttem lévők:az 5. pont a legértelmesebb,sőt az az egyetlen értelmes.
|
Az 5-ös nyerte el az én tetszésemet is:)
Azt támogatom. |
Én is az 5-öst támogatom. :) A többi nem ad olyan jó megoldást.
|
5-ösnek egy 5-ös :)
|
Szerintem is az 5 ös javaslat a legjobb.
Az egyes nagyon igazságtalan lenne, a többi pedig szintén erősen megkérdőjelezhető. Ha az 5 ös megvalósulna akkor megoldódna a nagy törpék kritizálása is. |
Quote:
mondjuk nem tartok tőle, hogy a topban elszaporodnának a bányász orkok:) de ettől még a lehetőségük legyen meg, hiszen törpe ugyanúgy írhat teki, termelhet gabonát, gyárthat fegyvert, vagy kamtatoztathat mint a többi faj semmi nem indokolja, hogy másnak ne lehesen bányája ha tartani akar. |
AZ 5. pontot támogatom
Sőt az 1 is szeretném, de nem vagyok álmodozó típus így erröl lemondok:D , de az 5 mindenféleképp jól jönne |
Nekem egy, a négyeshez hasonló dolog lenne a szimpatikus, de... Hát, ez halottnak a csók, szóval hagyjuk. Így marad az 5-ös. Viszont nincs említve, hogy mennyi az Y. Szóval, a célzott, és a síma felderítés alapján kiszámolható, hogy most mennyibe is kerül egy lelőhely:
(Célzott ára - síma ára)*2, azaz, egy lelőhely megtalálása jelenleg a nem célzott felderítés árának a négyszresébe kerül. Ez nem javaslat, csak ténymegállapítás. |
Quote:
|
Quote:
összességében tehát a 3. és az 5. javaslatot támogatom. |
All times are GMT +1. The time now is 15:03. |