Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   GNÓM vs. ÓRIÁS.. melik jobb? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=211)

Csipi 02-10-2006 21:29

Varisnak akárhol elveri az óriás a gnóm,de szerintem hadisként is :)
bár ez tényleg attól függ hogy hol vagy (pl.:anarchban csak óriást vállalnék be),de ha normálban egy jó szövetségben vagyok egy jó óriás varissal és egy jó tolvajjla akkor szivesen lennék tudós gnóm hadi is :)

Csipi

Half 02-11-2006 12:43

Quote:

Originally Posted by Csipi
Varisnak akárhol elveri az óriás a gnóm,de szerintem hadisként is :)
bár ez tényleg attól függ hogy hol vagy (pl.:anarchban csak óriást vállalnék be),de ha normálban egy jó szövetségben vagyok egy jó óriás varissal és egy jó tolvajjla akkor szivesen lennék tudós gnóm hadi is :)
Csipi

Anarchistábana varis hulla termelőt is bevállalnám ha 4 ori tulajjal megbeszélném, hog ylegyenek jóba velem:D
ami sosem lesz:D

Csigusz:P 02-11-2006 15:45

-

jaj bocsi.. azt elfelejtetem elmondani hogy a hadis beálitotságot vegyük figyelembe.. warisnak maximálisan csak óriás.. én a napokban találkoztam egy gnóm warival akinek volt 60 tolija.. ( 1250 heki ) egy ölésből lejött majdnem 2000 wari.. és azt full kűvel megcsinálni.......

a hadis cucc már sztem nem egyértelmű.. az óriásoknak nemkell félniük a betonvédelmes elfektől viszont a gnómoknak annál inkább..
de tegyük fel egy olyan szövi az ellenfél akik 4 óriásal álnak fel ( ti mondjuk 4 gnómal áltok fel ), akkor nemgáz hogy gnóm vagy.. és ha az a illető gnóm jólcsinálja akkor nemtudnak neki ártozni mert tolival lehetne megszivatni de az óriás faj erre képtelen.. minden az ellenfél felálásán mulik.. egy 4 elfes waristolis szövi 1 nap alatt kicsinál egy 4 gnómal feláló szövit, viszont a 4 óriásal feláló szövi elégé megizadhat 4 gnómal szemben.. bár kitudja.. a személyektől függ :)

Csigusz:P 02-11-2006 15:46

-

és persze a hekiszám is nagyban változtathatja a dolgokat

Half 02-11-2006 15:46

Quote:

Originally Posted by Csigusz:P
jaj bocsi.. azt elfelejtetem elmondani hogy a hadis beálitotságot vegyük figyelembe.. warisnak maximálisan csak óriás.. én a napokban találkoztam egy gnóm warival akinek volt 60 tolija.. ( 1250 heki ) egy ölésből lejött majdnem 2000 wari.. és azt full kűvel megcsinálni.......
a hadis cucc már sztem nem egyértelmű.. az óriásoknak nemkell félniük a betonvédelmes elfektől viszont a gnómoknak annál inkább..
de tegyük fel egy olyan szövi az ellenfél akik 4 óriásal álnak fel ( ti mondjuk 4 gnómal áltok fel ), akkor nemgáz hogy gnóm vagy.. és ha az a illető gnóm jólcsinálja akkor nemtudnak neki ártozni mert tolival lehetne megszivatni de az óriás faj erre képtelen.. minden az ellenfél felálásán mulik.. egy 4 elfes waristolis szövi 1 nap alatt kicsinál egy 4 gnómal feláló szövit, viszont a 4 óriásal feláló szövi elégé megizadhat 4 gnómal szemben.. bár kitudja.. a személyektől függ :)

Ezért kell keverni a fajokat bár nem szoktam 4elfből álló szöviket látni túl sűrűn.

Fosztó 02-11-2006 20:15

Quote:

Originally Posted by Csigusz:P
a gnómót durván szét lehet csapni.. ha rászáll egy tolis-waris elfszövi akkor ajánlom neki a szabit ha az elfek nem csezték el a védelmet.. csak gondolj(atok) bele.. gyujtogatás, emberlopás, szárazvihar.. + rengés+ölés

Ne muszaj elfszovi legyen minden orit szet lehet kapni lehet az akar tulelo orias vagy barmi. Varisnak kizarolag orias mert a gnom vari nagyon konnyen elhull. Hadisnak attol fugg hogy hogy mijen felallasban jatszik a szovi de szerintem a gnom egy kicsivel jobb .

Nagyi 02-11-2006 20:27

Szerintem az sem mind1 h melyik szinten játszol és mi a célod...
kék tizest akaers láttni az orineved után vagy vegetálsz és néha belépsz és játszadozzol...
Igaz én Gnóm nem lennék 1szer voltam és elég volt...

Lepidus 02-13-2006 21:36

én vélemyényemet tudjátok..minden topicban oszotm...óriás is do king:p bár van egy gnómorim,csak h megnézzem mit ezsik rajta a sok nép,de hmm..na jó,nem rossz..jobb mint a hulla varázsló..egy picit...:p

Mephisto 02-14-2006 07:43

Gnóm vs. Óriás
Kettő orim van, abból az egyik óriás, a másik gnóm.:)
Az óriás egyértelműen varis fajnak lett kitalálva, a gnóm meg hadisnak jobb.
Az óriás amúgy kezdőknek, vagy ücsörgősöknek való. A faji specialitása miatt eléggé jól védett faj. A gnómra figyelni kell. Ölhető az egysége (de még mennyire), több teki kopik (több tartalék kell).
Szerintem mind a két faj jó. Egyikben se tudnék hibát találni. Szerintem azon két faj itt a H-ban, amik jól vannak belőve előny-hátrány szempontjából.

golyoka 02-16-2006 10:39

a gnóm varisnak iszonyatosan rossz, restartom is volt miatta... 1 ölésre 400-1400 varimat ölék le hiába volt 3k tolim... az óriás varist pedig alig lehet ölni, főleg ha túlélő ;)

All times are GMT +1. The time now is 21:04.