![]() |
Quote:
2, Miből gondolod, hogy annak ellenére, hogy a fórumszabályok világosan kimondják, hogy az áthelyezés nem fórumtéma, kivétel vagy ebben is, és neked szabad ezügyben is itt sopánkodni? Nem, ebben sem vagy kivétel. 1 hónap ban, a következő ilyenre végleges lesz. Ne haragudj, de mind a játékszabályok, mind a fórumszabályok teljesen világosak. Azt nagyon sajnálom, ha nem tudod elolvasni azokat, de ez esetben ne állíts valótlant, hogy elolvastad és elfogadod. |
Quote:
|
üdv mindenkinek! az utóbbi napokban megdöbbenve tapasztalom, hogy az újonnan regelt orim eltűnik, egyszerűen nemtok belépni:( :mad: :mad:
először egy ork, most meg egy törp orim tűnt el, miért van ez? 5/u-ban nyomulnék, csak nem tudok, 1-2 napig tudom gondozni az orim (azonosítás után) és mikor harmadnap ránéznék hibaüzenet jelenik meg, lekérem az adatokat, ott rendben van minden, de mégsem tudom folytatni a játékot! MIÉRT van ez??:confused: :confused: |
még egy dolog vagy kettő:
a rendszer nem írja ki, hogy törölve lenne az orim, és keresőben se találom :( vagy az a baj, hogy testvérem is itt játszik, ebben a csoportban? bár ő lassan szintet lép.. |
Quote:
Idézem: "A "gyors" játék sebessége duplája a rendes játéknak, ennek a csoportnak a létszáma azonban korlátozott, és ha 5 napig nem lépsz be, országod nyomtalanul törlődik." Nem viccből vannak ám kiírva dolgok, el kellene őket olvasni. |
Aztán persze ugyanitt megkérdezném, hogy ha napokig nem tudsz játszani, akkor miért épp a gyors csoportban akarod mások elől foglalni a helyet. Ilyen belépések mellé a lassú csoport az ideális, mégcsak nem is a normál.
|
ez az állapot átmeneti, a suli miatt van... a súgót meg majd tüzetesen megvizsgálom
a lassú csopi nagyon nem tetszik, a normál meg.... mióta gyors csopiban nyomulok elszoktam az 1 órás köröktől, 2/B-be is szétunom az agyam :p egyébként is függő vagyok :D |
a lassú is tele van függőkkel. :D
amúgy ha jól emléxem, nem törlődik a gyorsból az ori, ha bevippeled... |
Quote:
|
nekem enne egy érdekes kérdésem: mi van akkor ha 1 csoport van 2 ori, külön e-mail címmel, 1 vippelve (szintlépés előtt áll) 1 nincs vippelve ( még új) - nagynehezen sikerült 1-et tesómnak regelni - de nem igazán akar vele nyomulni, viszont 1 IP-ről játszunk, és ha teszem azt szintet lépek az eggyikkel utána meg rendesen összekapcsolom őket, akkor is áttesznek anarchba?:confused: :confused:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:59. |