![]() |
akó mé marad el?
|
NEM marad el:)
|
egyáltalán kik azok a gödöjések???
|
Na erre már nem válaszolok:)
|
Quote:
Bubba, rajtad kívül bárki jöhet :P |
Na szevasztok skacok!
illene nekem is beleröfögni, mi? ahogy már említettem az éjszakai ebéd és a fincsi rablóhús garantált! azt én intézem! A szállásról felmerült, hogy a campingen belül létezik egy elszeparált épület, amiben 4-5 ágyas szobák, közös mellékhelységek vannak, talán olcsóbban. Akikkel beszéltem mostanában, inkább a tavalyi faházakhoz ragaszkodnak. Jó lenne ezt is megbeszélni, hogy mit szeretnétek. És az is jó lenne, ha úgy tudnátok jönni, hogy legalább 2 iccakára, (mi összesen 3-at alszunk ott, péntek, szombat vasárnap), hétfőig maradunk. Jelentkezzetek minnél előbb, hogy a szállást tudjam intézni, köszi! a jelentkezőket megpróbáljuk itt folyamatosan összesíteni pusszancs! |
akik eddig jelentkeztek:
Pool Winyoo+ Cillagom Bubba :) Stil Kámzsi+Kedvese Gyula Süti Móni Stefee Edu Szőlő?(zenefelelős) Reaktor Myth Remedy Gabi Én (Kata) |
Sziasztok :)))
Mi szeretnénk menni, a belépőt most is visszük :))) Kamerát akko ne vigyem Gyula? Szeretném :p |
Moncsinak kamerázni TILOS!
Quote:
Igen Moncsi rád céloztam mikor írtam, hogy aki nem ért a kamerához az inkább hagyja otthon :) de tudod mit hozd el nyugodtan, csak kazettát ne tegyél bele. |
Jól van na :)
Ha nem viszek mehetek ? :D Végül is van fénképezőgépem is :p |
All times are GMT +1. The time now is 18:16. |