Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   toplisták javalat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=20)

Wanax 02-06-2006 23:05

?????

Quote:

Originally Posted by Half
ez a toplista nem dicsöség lenne hanem érdekeség. a Hirnév értelmének javitására meg van másik topic:D
Különben azért szerintem sokan örülnének toplistáknak. Bár veszitema hitem teljesen el:(

Half: eskuszom nem kotekedni akarok!!!! Ha mar van javitasi lehetoseg, akkor tegyel mar meg annyit, hogy az ilyen csekely ertelmi kepessegekkel rendelkezoek, mint en, megertsek azt amit irni akarsz!

"Bár veszitema hitem teljesen el" Sokaig gondolkoztam ezen a reszen, de nem jottem ra a megfejtesre! Meg vissza fele olvasva se jott ki semmi. :D
(nem ez az egyetlen ilyen...)

BOCSI!!!

Half 02-07-2006 12:47

Quote:

Originally Posted by Wanax
Half: eskuszom nem kotekedni akarok!!!! Ha mar van javitasi lehetoseg, akkor tegyel mar meg annyit, hogy az ilyen csekely ertelmi kepessegekkel rendelkezoek, mint en, megertsek azt amit irni akarsz!

"Bár veszitema hitem teljesen el" Sokaig gondolkoztam ezen a reszen, de nem jottem ra a megfejtesre! Meg vissza fele olvasva se jott ki semmi. :D
(nem ez az egyetlen ilyen...)

BOCSI!!!

Jah, de ezek egyáltalán NEM neked/rólad szóltak. Szal nincs miért bocsánatot kérned. Meg ezek teljesen másnak szóltaka mit nem írok ide. Csak Priviben vagy másik fórumon. De annyira nem fontos, hogy ezzek bajlodjon az ember.
Különben Örökös Bannt kapnék

monro 08-05-2006 20:02

Quote:

Originally Posted by Half
Van is egy ötletem:
mi lenne ha lenne toplista.
A szerint, hogy
ki milyen messze jutott regelés ideje szerint.
1.mennyit fordult
2.mennyi föld területen van
kinek menyni a hirneve) negatív-pozitiv.
És külön lenne az anarchista
pl.:
valaki a 5 hónapja reggelt, de már a 2/Bben van 1800 hekin és senki nincs Aban régebbi regeléssel és fölötte sincs senkiAban akkor ő lenne a top első.
ha egy ember akkor top második igy tovább...

meg párbaj eredményégre is lehetne

Ezt a topicot eddig még nem is láttam:)
Szerintem is üde színfolt lenne egy állandóan frissülő statisztika a legekről...

- Legnagyobb ország (csopinként)
- Legtöbb hírnévpont
- Legnagyobb ütés (egyéni-klán)
- Legnagyobb fejlődés (területnövekedés) adott időszak alatt
- Legtöbb ujraindulás :D

és még ki lehetne egészíteni sok érdekes adattal...
sztem nagyon sokunkat érdekelne.

Hóhér 12-06-2006 22:15

Quote:

Originally Posted by wand (Post 3603)
Half, azért mert találtál magadnak ez 1ben egy orit akin tudtál magadnak csinálni nagy hírnevet, még nem kéne erőltetni...:P :D
a nagy hírnévpont most semmit nem jelent, mert hozzád hasonlóan sokan csináltak milliónál nagyobb hírnevet, akár 1db tolival is.
inkább be kéne vezetni, hogy csak azokra az akciókra járrjon hírnév, ahol ténylegesen nem csak bejutni sikerül, hanem eredményt is elérnek a tolik. (tehát nem 0-át lopnak)

ezt kéne bevezteni...

támogatom

Smooth Scroller 12-06-2006 23:23

ez jogos, ha sikeres a lopas, de 0 haz eg, 0 kati/vari hal meg, 0 cucc jon a rakibol, stb. akkor ne jarjon hirnev.

Ati 01-26-2007 12:42

Quote:

Originally Posted by Half (Post 585)
ötödik
Legmagasabb hírnév
-mert miért ne? eccerű emgcisnálni egy iylen toplistát.
Topllista amőgy is csak a kiváncsiságot szolgálja

Ezzel sokan játszadoznak, könnyen manipulálható haveri segítséggel, ez szerintem értelmetlen.

Quote:

hatodik
Legnegatívabb hírnév:D

Lásd fent.

Quote:

hetedik
Párbaj eredményeség első helyek-második helyek-harmadik helyek szumája számit.

Szerintem ez is értelmetlen, hiszen nem mindegy, hogy kivel párbajozik... Ha valaki növelni akarja az első helyeinek számát, bevesz 4 saját országot, és első lesz. Innentől kezdve ennek sok értelme nincs.

Quote:

nyolcadik
Párbaj eredményeség Sulyozva. Aszerint,h ogy ne számitson bele az a párbaj amiben nem vett részt az illető. Illetve ahol nem fejlesztett(mondjuk csak benézett a fórumra ottan)

Ettől még a fenti ugyanúgy áll.

Szecsa 01-26-2007 13:46

S a többi, Ati? :)

Ati 01-26-2007 14:02

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 69431)
S a többi, Ati? :)

A többi ellen most nincs kifogásom. :)

laziga 01-29-2007 20:08

Én kettőnek látom értelmét: ki milyen meszire jutott adott idő alatt és ki mennyi földet szerzet adott idő alatt a többi humbuk. :P
Tehát fordulások száma/idő és föld/idő pl.: 6szor fordult 4év alatt a másik 4 szer de 2év alatt a második nyert és ugyan igy a földdel.

Viz 01-30-2007 10:17

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 69995)
Én kettőnek látom értelmét: ki milyen meszire jutott adott idő alatt és ki mennyi földet szerzet adott idő alatt a többi humbuk. :P
Tehát fordulások száma/idő és föld/idő pl.: 6szor fordult 4év alatt a másik 4 szer de 2év alatt a második nyert és ugyan igy a földdel.

Az adott idő alatt földet valszeg a jkszel topba feljutó orik kapnák:D
Mármint úgy topba, hogy alacsony szinteken 3-4k hekire. Ezt valahogy kéne még szűrni.

All times are GMT +1. The time now is 16:16.