![]() |
?????
Quote:
"Bár veszitema hitem teljesen el" Sokaig gondolkoztam ezen a reszen, de nem jottem ra a megfejtesre! Meg vissza fele olvasva se jott ki semmi. :D (nem ez az egyetlen ilyen...) BOCSI!!! |
Quote:
Jah, de ezek egyáltalán NEM neked/rólad szóltak. Szal nincs miért bocsánatot kérned. Meg ezek teljesen másnak szóltaka mit nem írok ide. Csak Priviben vagy másik fórumon. De annyira nem fontos, hogy ezzek bajlodjon az ember. Különben Örökös Bannt kapnék |
Quote:
Ezt a topicot eddig még nem is láttam:) Szerintem is üde színfolt lenne egy állandóan frissülő statisztika a legekről... - Legnagyobb ország (csopinként) - Legtöbb hírnévpont - Legnagyobb ütés (egyéni-klán) - Legnagyobb fejlődés (területnövekedés) adott időszak alatt - Legtöbb ujraindulás :D és még ki lehetne egészíteni sok érdekes adattal... sztem nagyon sokunkat érdekelne. |
Quote:
ezt kéne bevezteni... támogatom |
ez jogos, ha sikeres a lopas, de 0 haz eg, 0 kati/vari hal meg, 0 cucc jon a rakibol, stb. akkor ne jarjon hirnev.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
S a többi, Ati? :)
|
Quote:
|
Én kettőnek látom értelmét: ki milyen meszire jutott adott idő alatt és ki mennyi földet szerzet adott idő alatt a többi humbuk. :P
Tehát fordulások száma/idő és föld/idő pl.: 6szor fordult 4év alatt a másik 4 szer de 2év alatt a második nyert és ugyan igy a földdel. |
Quote:
Mármint úgy topba, hogy alacsony szinteken 3-4k hekire. Ezt valahogy kéne még szűrni. |
All times are GMT +1. The time now is 16:16. |