![]() |
Ha valaki mf, és nem profi, az még minimális bányát is tart, hogy fentudja tartani magát :)
Főleg fémbányát :) Ennek a vonzata a kovácsműhely :) Nem biztos hogy az elején pénzben bővelkedik, épp ezért könyvárat is tart, hisz néha elszállnak a teki árak :) Ezek ugye a profiknak fel sem tünnének, de aki nem tud annyira, annak ilyenekben is kell gondolkodni :) Miért is mf-ként? Nem mindig van idő másokhoz igazodni , bár szöviben sokkal jobb játszani :) |
Quote:
|
Quote:
annyit tennék hozzá,h nem profizmuson mulik,hanem h mennyi tartaléka van az adott illetönek,mert pl nekem is elfogyott 2B rea tartaláék és bánya kovács mindne kell....ez van 4L-be meg egy szövit vertem szét amikor volt 3-4mrdom,pénz függö minden..és utánna jön atudás különbség |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dehát ez (is) a szép ebben a játékban :D |
Quote:
|
Quote:
A 4fős szövi ereje a specializálódásban van szerintem. Egyébként mint mondtam megnézném, mondjuk anarchban. Bár gondolom most mindenki azzal fog jönni, hogy erre nekem nincs időm. |
Quote:
Quote:
mondjuk 4 hozzászólással fentebb írtad, de ezek már rég nem ehez a témához kapcsolódnak, és ha egymással viaskodtok nyithetok nektek egy topicot ált beszélgetésekben(vagy nyithattok magatoknak is:D) [/OFF] |
Quote:
mindenesetre Sergnek, aki egy éve vezeti az 1/A top1 klánt az a véleménye, hogy: Quote:
A Te véleményed meg az, hogy: Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:26. |