Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Hadisarc, szabályozott keretek között. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1961)

richardka 07-10-2007 12:08

egyszerüsiteném:)) amennyi a veszteség annyi lenne a hadisarc:)) innentől ki lehetne küszöbölni az ugymond álsarcokat:))

Szerintem.

Amugy én is támogatnám. Mert ugye nagyon ütni se lehet az ellent:)) mert még jelent a végén

Fusio 07-10-2007 12:13

Ez nekem is megfordult már a fejembe,és sztem egy nagyon jó ötlet!!támogatom:)

Kutyuleee 07-10-2007 12:16

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 108387)
egyszerüsiteném:)) amennyi a veszteség annyi lenne a hadisarc:)) innentől ki lehetne küszöbölni az ugymond álsarcokat:))

Szerintem.

és a veszteséget hogy számolja? figyeli a piaci átlagárat? az útközbeni veszteséget? az átépülési és visszaépitési költségeket? a seregelengedést??? a fokozást? stb... ez nem olyan egyszerü mint gondolod...

Ráadásul a hadisarc, nem csak kárpótlás, hanem egyfajta profit is a háborúkban, így általában több mint a veszteségek!!!

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 108387)
Amugy én is támogatnám. Mert ugye nagyon ütni se lehet az ellent:)) mert még jelent a végén

és ha jelent mi van? azért mert nem csak 2x ütöd meg egy háborúban, nem fox anarchba kerülni...

Valezius 07-10-2007 12:21

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 108390)
Ráadásul a hadisarc, nem csak kárpótlás, hanem egyfajta profit is a háborúkban, így általában több mint a veszteségek!!!

Hát szerintem egy háborúban a srac nem téríti meg az okozott kárt, csak enyhíti.

Persze van olyan is, amit te mondasz, de sokkal ritkább.

Dragi 07-10-2007 13:49

őőőőő Már bocs de ki az aki ezelőtt használta a sarcoltatást ???? mert pl. akiket le lehet győzni annyira hogy meglehessen sarcoltatni azoknak általában nincs pénzük :)

sema034 07-10-2007 14:37

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 108404)
őőőőő Már bocs de ki az aki ezelőtt használta a sarcoltatást ???? mert pl. akiket le lehet győzni annyira hogy meglehessen sarcoltatni azoknak általában nincs pénzük :)

Ugyanezt gondolom én is. Ha lenne több száz milliód a háború végére akkor melyiket választanád: folytatod a háborút a tartalékod felhasználásávan, vagy csak úgy átadod hadisarcként a pénzedet?

otto500 07-10-2007 15:39

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 108307)
Háborúk lezárásakor a vesztes fél a való életben is fizet jóvátételt, még ha megalázó is.

Ez normális dolog.

Ez azért nem teljesen igaz, és nem "normális dolog".;) A legtöbb háborúban nem volt semmilyen jóvátétel.

Dragi 07-10-2007 15:51

Quote:

Originally Posted by sema034 (Post 108409)
Ugyanezt gondolom én is. Ha lenne több száz milliód a háború végére akkor melyiket választanád: folytatod a háborút a tartalékod felhasználásávan, vagy csak úgy átadod hadisarcként a pénzedet?

Még jó hogy felhasználnám :) nem estem fejre :)

Valezius 07-10-2007 16:00

Quote:

Originally Posted by otto500 (Post 108415)
Ez azért nem teljesen igaz, és nem "normális dolog".;) A legtöbb háborúban nem volt semmilyen jóvátétel.

Ebben biztos vagy? :)

Kutyuleee 07-10-2007 16:10

Quote:

Originally Posted by otto500 (Post 108415)

Vagy csak esetleg nem tudsz/tudunk róla...;)
Quote:

Originally Posted by sema034 (Post 108409)

Közel se biztos hogy folytatnám, olyan helyzetben, ahol szinte biztos a vereségem. hiába élem fel a tartalékaim, csak a háború végét halogatom. viszont egy kedvező megállapodással, jobban járhat az ember.
Amúgy sztem kéne olyan megszoritás is, hogy lekorlátozni a mértékét, hogy ne lehessen teljesen kisemmizni egy orit a sarcal...

All times are GMT +1. The time now is 16:39.