![]() |
nyolc hónapja, még csak most kezdek belejönni.
Szerintem elf és gnóm oriból elég jó védekező magányos farkast lehet gyártani. Egy tudós elf ellen nincs az a szövetség, aki hatékony lehetne. Nem is kell hozzá olyan sok íj, mert a védelmi bónuszokkal így is szupi és a többi lehet varira és tolira építeni:)) A témára visszatérve azért jobb magányos farkasként, mert nem olyan nehéz összehangolni a taktikát. Az adott védelmi bónuszokkal pedig teljesen egyetértek, mert ami jár az jár. |
Quote:
Toliban meg 10% védelmet kap, de az elfnek a faji tulajdonságai miatt plusz %okat kap mind hadira, varira és tolira (mármint a védésre). |
Quote:
mert szerencsétlen jo orit tud épiteni ti meg nem azért ne a rendszer legyen már hülye! egy megoldás van épüljél rá vagy kérj töle békét..ennyi (40haderö plusz meg 10%toli plusz azért nem olyan nagy bonusz már bocsi...) |
Hátha szövivel nem visztek át egy MF fél-elfet, akkor télleg valami gond van:D
|
Quote:
nyugi a te elfeden is átlehet menni csak 3hadi+1hadi vari szövi kell abbol 1 ork legyen 40%barakkal és bent lesznek nálad hid el;) |
A magányos farkasok általában védekező típusúak, úgyhogy ezért kapják a védelmi bónuszt, mert ők csak békésen felfedezgetnek, míg a gonosz szövetségek próbálkoznak.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ezzel egyébként én is egyetértek. egy fél elfet például én mf-ként szétkapok egy erősebb varis orival magányos farkasként, nemhogy egy hadi-vari szövi.
Én azt tudom tanácsolni fáy-nak, hogy próbálkozzon magányos farkasként, vagy építsen néhány barrakot, mert ha sok katona van a szöviben úgy hatékonyabb lehet. |
All times are GMT +1. The time now is 10:03. |