Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Magányos-farkasok elleni hadakozás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1953)

csofika 07-05-2007 16:57

nyolc hónapja, még csak most kezdek belejönni.

Szerintem elf és gnóm oriból elég jó védekező magányos farkast lehet gyártani.

Egy tudós elf ellen nincs az a szövetség, aki hatékony lehetne. Nem is kell hozzá olyan sok íj, mert a védelmi bónuszokkal így is szupi és a többi lehet varira és tolira építeni:))

A témára visszatérve azért jobb magányos farkasként, mert nem olyan nehéz összehangolni a taktikát.

Az adott védelmi bónuszokkal pedig teljesen egyetértek, mert ami jár az jár.

Phoenix 07-05-2007 16:58

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 107683)
Tekik , ill pénz .
Csak a lényegét nem értem , ő miért kap 40% + ,mig 1 szövis toli , csak akkor tudja megvédeni magát , ha időben észlel , de minél feljebb jutsz , annál pontosabban inditják a támadás :)) , nem azzal van gondom , hogy MF ek bevanak védve , de valahogy számomra érthetetlen , hogy 16000 lóval , nem tudsz beütni 5000 ijj toronyban védelmet

Csak hadiban kap 40%al többet, mivel ő nem tud szövisegítséget kérni ;)
Toliban meg 10% védelmet kap, de az elfnek a faji tulajdonságai miatt plusz %okat kap mind hadira, varira és tolira (mármint a védésre).

Cyby_ 07-05-2007 16:58

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 107683)
Tekik , ill pénz .
Csak a lényegét nem értem , ő miért kap 40% + ,mig 1 szövis toli , csak akkor tudja megvédeni magát , ha időben észlel , de minél feljebb jutsz , annál pontosabban inditják a támadás :)) , nem azzal van gondom , hogy MF ek bevanak védve , de valahogy számomra érthetetlen , hogy 16000 lóval , nem tudsz beütni 5000 ijj toronyban védelmet

mert szerencsétlen jo orit tud épiteni ti meg nem azért ne a rendszer legyen már hülye!
egy megoldás van épüljél rá vagy kérj töle békét..ennyi
(40haderö plusz meg 10%toli plusz azért nem olyan nagy bonusz már bocsi...)

Kutyuleee 07-05-2007 16:58

Hátha szövivel nem visztek át egy MF fél-elfet, akkor télleg valami gond van:D

Cyby_ 07-05-2007 16:59

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 107685)
nyolc hónapja, még csak most kezdek belejönni.

Szerintem elf és gnóm oriból elég jó védekező magányos farkast lehet gyártani.

Egy tudós elf ellen nincs az a szövetség, aki hatékony lehetne. Nem is kell hozzá olyan sok íj, mert a védelmi bónuszokkal így is szupi és a többi lehet varira és tolira építeni:))

A témára visszatérve azért jobb magányos farkasként, mert nem olyan nehéz összehangolni a taktikát.

Az adott védelmi bónuszokkal pedig teljesen egyetértek, mert ami jár az jár.

nyugi a te elfeden is átlehet menni csak 3hadi+1hadi vari szövi kell abbol 1 ork legyen 40%barakkal és bent lesznek nálad hid el;)

csofika 07-05-2007 17:00

A magányos farkasok általában védekező típusúak, úgyhogy ezért kapják a védelmi bónuszt, mert ők csak békésen felfedezgetnek, míg a gonosz szövetségek próbálkoznak.

Kutyuleee 07-05-2007 17:01

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 107691)
A magányos farkasok általában védekező típusúak, úgyhogy ezért kapják a védelmi bónuszt, mert ők csak békésen felfedezgetnek, míg a gonosz szövetségek próbálkoznak.

őőő ez így nem igaz:D

Phoenix 07-05-2007 17:02

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 107691)

Hát ez azért nem teljesen igaz...mf hadiként elég szépen lehet ütni vágni a környéket :D

Cyby_ 07-05-2007 17:03

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 107693)
Hát ez azért nem teljesen igaz...mf hadiként elég szépen lehet ütni vágni a környéket :D

sok pénzzel ij elit loval...2B be már nem annyira vágod a környéket..ott már elég jok a kronikázok sajnos :)

csofika 07-05-2007 17:03

Ezzel egyébként én is egyetértek. egy fél elfet például én mf-ként szétkapok egy erősebb varis orival magányos farkasként, nemhogy egy hadi-vari szövi.

Én azt tudom tanácsolni fáy-nak, hogy próbálkozzon magányos farkasként, vagy építsen néhány barrakot, mert ha sok katona van a szöviben úgy hatékonyabb lehet.

All times are GMT +1. The time now is 10:03.