![]() |
Quote:
|
Quote:
Úgyhogy ettől elvonatkoztatva én továbbra is azt gondolom, hogy ha rászánsz elegendő időt, akkor igenis VIP nélkül is el tudod érni ugyanazokat a dolgokat, mint helytartóval. Természetesen ez egy olyan játék, ahol sokat számít, hogy mennyi időt szánsz rá. Kevés idővel szerényebb célokat lehet elérni. Ha egy országot hárman visztek, máris 8 órás szakaszokra lehet bontani a napot, és végig figyelhetsz az országva. Vagy megkérheted valamelyik éjszakás kollégádat, hogy egy sörért cserébe nézzen néha rá az országodra. |
Quote:
|
Quote:
Én sose tudnék csak úgy törölni! Van egy sokkal jobb ötletem. pl. nyit egy orit felviszi B-be és küldje szabira az oriját. És amikor van idelye akkor menjen hétvégire. Ilyen ismim is van szóval csak azért tartja az oriját,mert hv-zik. |
Quote:
|
Quote:
|
Akkor Pepa nincs mese!
A 12 oridat töröld szépen ki és kezd előlről a játékot:) Legalább fejlődik a tudásod egy picit:p;) Majd kiötlök neked valami jó stratégiát,hogy akadály nélkűl haladjál:) |
Quote:
|
Quote:
Te is tudod milyen jó dolog amikor a ht. elvégzi helyetted a melót:) |
Quote:
A felvetésed az volt, hogy akinek nincs, az hatalmas hátrányban van. Én erre azt mondom még most is, hogy ez nem igaz, ha elegendő időt tud szánni az országára (akár napi 24 órát is), akkor semmivel nincs hátrányban. Amíg nem volt helytartó, addig is 24 órás felügyelete volt a topos országoknak. |
All times are GMT +1. The time now is 23:27. |