![]() |
Quote:
|
Quote:
Én a Star Wars Battlefront 2-t, ahol Lord Vader-rel végig lehet verni az egész galaxist.:D ON |
Quote:
|
Quote:
én egyébként úgy látom, hogy a lassúban a kezdők sokkal nagyobb dícsőségeket tudnak szerezni. pl: bárki bejuthat a top10-be, csak akarni kell; akinek meg 1 kicsit is vág az agya, az simán lehet első is. no de nagyon eltértünk a témától. :p |
Quote:
|
Quote:
a tavaly meg ugyanez volt a helyzet a másik orimmal is. :) nem volt ott semmiféle tyúkszem vagy retorzió. |
Quote:
|
Még óriás hadissal normál csoportban kifostottam egy tolvajt, majd az el kezdte a tekijeimet lopni, bemészároltam 2 sereggel majd küldtem neki egy mnt-t amit ő elutasított és tovább lopott, erre 6 napig egymásnak estünk. Ő folyamatosan tekizett, én meg folyamatosan mészároltam, a végén mikor már a morálja 60% körül volt és már 5 sereggel befértem hozzá leszabizott, de előte küldött egy üzit hogy még fogok hallani róla. :eek:
|
Quote:
|
Quote:
amikor két szövi összeugrik, napokon át csépelik egymást, és végül mind1ik nagyon szeretne békét... nah pont olyankor jól jön az a 16mnt:) |
All times are GMT +1. The time now is 04:35. |