![]() |
Quote:
Ha nem lesznek frissítések, ugyanúgy elavul, mint Archeré.. Nem látok gyorsabb megoldást a kérdés eldöntésére, mint anarchban a saját kezű kísérleteket. Ha kérsz itt a fórumon erre a célra orit, biztos lesznek akik segítenek ebben. :o (nekem pillanatnyilag nincs működőképes orim anarchiában, de ha ezen múlik, biz'isten regisztrálok :D) |
van anarchban is erre a célra fenttartott orim lehet az lesz a végső megoldás.
a progiról meg annyit hogy tervezem a folyamatos frissítését, illetve szívesen várom majd az ötleteket mi kerüljön még bele |
Quote:
|
Hol lehet hozzájutni?
|
En is ugy tudom, hogy alap ertekek szamitanak, de nekem alig van tapasztalatom orkokkal ;)
|
Quote:
egyenlőre még csak a csata van kész közeli állapotban, folyamatosan frissül hiányzik belőle még -az Ork védelmi bónusza -útközben elhulló egységek száma (betegség esetén is) illetve lassan nemártana egy súgót írni hozzá :), meg persze jobban felcommentezni, ha esetleg valamikot megunnám akkor ott az esély hogy tovább írja bárki aki ért a Javascripthez. Amúgy csak azért kezdtem el írni egy új csataszámlálót mivel pár szövitagomnak nem windows van a gépén, így viszont ők is tudnak számolni, erőfeszítés nélkül :) |
Demian hála neke:D:D az infó mentős progiért, meg örök respect:D:D
|
na ezt megtekintem, aztán ha tudom használni akkor használom:)
|
Ez szupijó, majdnem mind az excel táblám :D:D:D
Az a spec oszlop mi? |
szuper;)
asszem rá fogok szokni a progiaid használatára:) |
All times are GMT +1. The time now is 14:44. |