Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   minden ami angol hódító :D (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1939)

Deni 07-16-2007 19:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 109954)
Nálam vagy 3 hónapig nem zavarta a NOD-ot, hogy fent van, aztán így 3 hónap késéssel észrevette, és onnantól nem lehetett neki megmondani, hogy hagyja már békén, én direkt akarom, hogy fent legyen. Ötlet: legközelebb asszem nem a NOD-ot fogom venni, mint vírusírtó. :(

Tehát a NOD-ot Te sem tudtad meggyőzni arról, h Alexa nem gonosz ? :(

Redback 07-16-2007 19:06

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 109956)

De.nekem nem is volt a noddal bajom.Csak amikor írni akarom az adatokat egyszerűen nem válik aktívvá a vella és nem tudok írni :S

Ati 07-16-2007 19:06

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 109956)

Elég veszélyes módon próbáltam. Éspedig úgy, hogy NOD lelő, Alexa letölt, telepít, elindít, örül. NOD is visszaindít. Úgy tűnt, hogy ezzel sikerült, és kb 3 hónapig ez így működött is. Aztán a NOD valami isteni sugallattól vezérelve úgy döntött, hogy "jééé, észrevettem, hogy fut valami, aminek szerintem nem kéne" (igaz, hogy 3 hónapja fent volt a gépen...), és onnantól nem tudtam vele mit kezdeni, a NOD mindig ugrott rá. :(

Ami valljuk be elég szemét dolog, hiszen aki ezt felteszi, az pontosan tudja, hogy mi ez, és miért rakja fel, ezek után egy vírusírtó a program helyes működését miért akadályozza mindenáron? Ez a definíció sokkal jobban illik egy vírusra, mint egy vírusírtóra. :(

Deni 07-16-2007 19:14

hát akkor úgy tűnik, hogy ennyit Alexáról :(
köszi a gyors választ :)
azért majd megpróbálom átverni a NOD-ot.. hátha :rolleyes:

Muki 05-06-2008 19:22

Sziasztok!
Szeretném javasolni hogy angolba legyen gyors csoport,szerintem lenne rá igény ha nem,javítsatok ki:)

Ati 05-06-2008 19:29

Quote:

Originally Posted by Muki (Post 173403)
Sziasztok!
Szeretném javasolni hogy angolba legyen gyors csoport,szerintem lenne rá igény ha nem,javítsatok ki:)

Rendben, kijavítalak. :) Azért, hogy 2 ember legyen a gyors csoportban, felesleges egy új csoportot nyitni. Majd ha reális esély van arra, hogy 2-300 ország legyen a csoportban, akkor újra átgondoljuk ezt a kérdést. Addig bőven sok jelen pillanatban az egy 5. szintű csoport is.

Pepa 05-06-2008 19:51

Quote:

Sziasztok!

A normál csoportok 80-90%-a szabin van.

laci 05-06-2008 19:51

Quote:

Sziasztok!

Ne viccelj, amikor a normál csoportokban 10-15 aktív ország van, mire számítanál egy gyors csoportban? :)

Gondolom, majd valamikor lesz ilyen is, de először csábíts sok-sok játékost a sima csoportokba ;)

Pepa 05-06-2008 19:52

Quote:

Originally Posted by laci (Post 173410)
Ne viccelj, amikor a normál csoportokban 10-15 aktív ország van, mire számítanál egy gyors csoportban? :)

Gondolom, majd valamikor lesz ilyen is, de először csábíts sok-sok játékost a sima csoportokba ;)

Vagy A-ba.

laci 05-06-2008 19:54

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 173411)
Vagy A-ba.

Mindegyikbe, na, ne kicsinyeskedjünk :)

All times are GMT +1. The time now is 01:48.