![]() |
Quote:
-Adblock plus -Flashgot -eBay companion -Winamp toolbar Ennyivel szerintem nem kellene ennyit használnia. Nekem eddig a nagyon max 70 mega körül mozgott, most meg ez az alsó határ. |
nekem 150k-t eszik meg, de nem sajnálom tőle, rengeteg addon van benne.
amit most előszeretettel hasznláok,az a beépített számológép, amit sidebar-ként elő lehet hívni, pont elfér a Hód mellett a "fekete" részen, és nem kell külön a vindozossal bajlódni, ide oda huzogatni-tologatni, hogy ne takarjon be a képbe :D Meg olyan, mint egy pénztárgép, visszamenőleg látszanak benne a tranzakciók, így meg tudom nézni, hogy elszámoltam-e valamit, vagy hogy ahol tartok most, az hogy j9ött ki. |
LoL...tök jó ötlet ez a számológép :D
Nem is lenne bajom a memfogyasztással, ha több memória lenne a gépben, de 512mega (-32videómemória=480). És ezt a notit már nem akarom bővíteni. |
őőőőőő nekem a firefox 3 50k-t eszik. csak pop-up blocker van benne. lényeg az h gyorsabb a kettőnél :)
|
én lusta dög vagoyk, és a kényelmemet előbbre helyezem a memóriazabálásnál... ha jobbat nyújt, vagy töbet, vagy egyszerűbb kezelni, stb stb stb, akkor nem érdekel mennyit zabál. (nyilávn józan ész határaib belül, 3 gigát ne egyen meg egy böngésző nyilván..)
|
Quote:
|
igen, Alt+C-vel lehet előbányászni, 3 féle formátuma van, uj lap a firefoxban, új ablakban (mint a windozos), vagy sidebarként a megnyitott lapon belül.
további előnyei közé tartozik, hogy az egész műveletnem amit el akarsz végezni vagy egy "Input" sora, ahova akár az egsézet beírhatod egyben, nem kell müveletenként leenterezni, mint a vindozosat, meg a legtöbb calculatort. ez számomra hasznos, kizárja az elírásokat, mondjuk egy 8 komponenses szorzást ha csinálsz, látod egyben az egsézet |
Quote:
|
Quote:
|
nekem a 3-as elég sokszor meghalt eddig... a procit is le szokta fárasztani néha, olyankor muszáj újraindítanom. a dinamikus weboldalakkal is probléma van elég gyakran, például a Hódító pontlistáját is nehezen szokta behozni. nem hiszem, hogy a kapcsolattal van baj, mivel a saját MySQL tábláimat is lassan hozza elő.
nemrég valami konfigurációs izéket állítgattam, és lehet, hogy az a gond. hamarosan teljes Windows reinstall lesz, és akkor valószínűleg ki fog derülni, hogy a felhasználóban kell-e keresni a problémák forrásait. :D amúgy 60-100 MB közötti memóriát zabál, attól függ, hogy éppen mit csinálok... |
All times are GMT +1. The time now is 17:49. |