![]() |
mint részese ennek, harmadszorra sikerült csak bemenni hozzá, mert egymás seregeit folyamatosan fodítottuk vissza, így összesen 6 kör alatt sikerült eljutni a célhoz, mivel egy kör indítás, egy kör visszasereg, aztán indítás megint, és ugyanez mégyeszer. ezalatt az idő alatt a seregeink a másik szövivel összesen 74 csatát vívtak útközben...
|
Quote:
Lehet, én vagyok régimódi, de én csak két sereget küldtem volna. Elég nagy eséllyel mind a kettő be is ment volna. Igaz, kisebb a zsákmány. |
na pont ez az. maxot akartuk kihozni. ami nem teljesen sikerült, de megvolt. a célpont meg üres hekiből állt. maxra lebontotta magát. úgyhogy ennyi.
|
Quote:
Quote:
és akkor talán törlésig ütés volna, vagy ilyesmi de mivel írtátok, hogy nem is visz annyit valójában, akkor nyílván egyértelmüen szabályos |
Quote:
|
ez a támadás pont arról szólt, hogy a hekit növeljük. egyszer csak felbukkant előttünk, és nem lehetett kihagyni az alkalmat. előttünk is ütötték már jópáran. krónikából kiderült. ahol éppen tanyázunk nem sok lehetőség van a földszerzésre. vagy a beesőket szedjük le, vagy fedezünk. mivel hadisok lévén a fedezés ne mnagyon áll közel hozzánk csak a csata marad. úgyhogy muszály volt levenni őt. de sztem nagy a valószínűsége, hogy újrázni akart.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amugy a súgóbna szereplő találkozás nem 100%... hát az eddigi tapasztalatok alapján, ha 2 körről nem 100% akkor 99,999999%:):) |
Quote:
És hogy egyáltalán felmerül valakiben hogy ez csalás... égnek áll tőle a hajam. |
All times are GMT +1. The time now is 04:11. |