Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   miért nem lehet magyarul beszélni a német forumon ? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1917)

Fefe013 06-22-2007 13:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 104677)
Pedig ott elvileg nincs tiltva :)

Attól én még nem örülnék neki, mível magyarul egész jól:D:D, angolul és németül még csak-csak, de más nyelven már.........:(

Arwyl szelleme 06-22-2007 13:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 104677)
Pedig ott elvileg nincs tiltva :)

Ez az amivel nem értek egyet! Miért nincs??

És azért lehet csak angolul-románul-németül írni, hogy be tudjanak kapcsolódni azok az emberek is a társalgásba akik nem magyarok, de tudnak az adott idegen nyelven (esetleg anyanyelvük)!

HELL 06-22-2007 14:32

ha a németeknek csinálták a a legendar-t .

HA A NÉMETEKNEK CSINÁLTÁK A LEGENDAR-T AKKOR MÉRT VAN KINT A MAGYAR HÓDITÓN EZ A SZÖVEG :2007. június 4.
Német nyelven is elérhető mától a Hódító: Legendär néven. Részletek a fórumon.
HA A NÉMETEKNEK CSINÁLTÁK AKKOR MÉRT A MAGYAR NYELVÜ HONLAPON HIRDETIK ? A NÉMET UGYSE TUD MAGYARUL ( LEGFEJJEB PÁR EMBER )

Ati 06-22-2007 14:33

Quote:

Originally Posted by HELL (Post 104685)
HA A NÉMETEKNEK CSINÁLTÁK A LEGENDAR-T AKKOR MÉRT VAN KINT A MAGYAR HÓDITÓN EZ A SZÖVEG :2007. június 4.
HA A NÉMETEKNEK CSINÁLTÁK AKKOR MÉRT A MAGYAR NYELVÜ HONLAPON HIRDETIK ? A NÉMET UGYSE TUD MAGYARUL ( LEGFEJJEB PÁR EMBER )

Erre 3 válasz is van:

Azért, mert csak.

HELL 06-22-2007 14:35

ATI a német hóditón is te vagy az admin ?

HELL 06-22-2007 14:36

Ténlag Nagyon Jó Ez A Forum Naon Tetszik !

HELL 06-22-2007 14:42

és A Német Hóditón Mikor Van Körváltás ?

Ati 06-22-2007 14:54

Quote:

Originally Posted by HELL (Post 104688)
ATI a német hóditón is te vagy az admin ?

Bár értelemszerűen némi közöm van hozzá ;), a játék mindennapi ügyeit nem én intézem. Az adminisztrátorok, moderátorok listáját megtalálod a játék oldalain.

Reni 06-22-2007 15:02

Quote:

Originally Posted by HELL (Post 104685)

Szerintem meg nem németeknek csinálták, bármilyen nemzetiségű ember játszhat benne, aki betartja az ottani szabályokat, ahogy van ez az angolban és a románban is.

A játék tulajdonosa meg had reklámozza már ott ahol ő akarja....de nyilvánvalóan azért lett a hódítóra is kiírva, mert az angolban és a románban is sok magyar játszik, és elég valószínű volt, hogy németben sem lesz ez másképp .... nem kell túl nagy logika a kikövetkeztetéséhez. Szerintem csak kötekedni akarsz.

#Lopakodó# 06-22-2007 16:02

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 104695)
. Szerintem csak kötekedni akarsz.

Szerintem kicsit későn jöttél rá:-)))))))))))

All times are GMT +1. The time now is 13:16.