![]() |
Quote:
|
Quote:
:D |
Quote:
Ez akkor most aszt jelenti, hogy a régi is megmarad, és kezdhetek egy újjat sokkal élvezetesebben, mert nem lesznek olyanok akik vásárolják a cuccokat? |
hát várom a ladder resetet unom a karikat 2 db 90 szintü 1 Blized Sorc és 1 elég durva Elementál druidom van de már anyira unom hogy fáj 2 éve volt csak jólenne tudni milyen ujjitás lessz.
most az über Diablo, Baal, Mefisto volt hogy dobtak Ugynevezett Torch-ot ami large Charm 3 skilt adott elötte meg az Annihilius ami 1 allskill és marha drága :D KItudja mi lessz az ujjitás ?? |
Quote:
Öcsémnek törlődött egy 96os szintű hammerdinje is full cuccban (a lehető legerősebb cuccok :) ), előfordul az ilyen :D |
1.10 nél hozák be a über diot és az annihiliust ugy tom
1.11 nél a Über Dio Baal Mefi és a Torch. 1.10 be nekem 1 97 es hammer palám volt. 1.11 be 94 es druid elementálos és maxon volt az elementálja 50 skil volt az elementálokon Raven Lore 3 elementálos Skill 3 elemetálos Amu 2 soj Enigma melvérd 2 all skill Hoto 3 all skill Arachnid Öv 1 all skill Spirit 2 all skil 1 Annihilius Sc 1 Druid Torch 3 Skill +20 skill 9 skiller +1 5-6-2 es CTA amivel Batle Ordert nyomott az 1 + skill :) |
Quote:
és Mara amu, a csuka meg hot spur lett, hogy a FR 95% lehessen (csak tüzes monszták tudtak ártani míg be nem szereztem egyet :) ) és természetesen nem druid, hanem 9 pala GC :) 19k sebzése volt a hammernek asszem 55 volt a STR-en, minden más vitality, úgyhogy elég jó HP srác volt :D A legdurvább, hogy egy Baalrunnál valami lag volt, marhaságokat kezdett csinálni a bindingekre, és sikerült kidobni 7 ismeretlen játékos közé a hoto-t :D |
nem hinném el, ha azt mondanátok ez magyar nyelv :)
|
Quote:
|
:))) Hüpi :)))
nekem a régi palámon volt bp eni igaz az a leggyengébb de a legnagyobb palán is az volt na meg 1 x feltörék az accom... de az Annihiliust bent hagyták és a Szőke segitségével ujra tudtam csinálni mindent :D Igaz akkor botoltam mint állat :)) Meg pick-it is volt :D Ami ha sorcal vagy enivolt a karin oda teleportált a jó cuccokért :) akkor elég jóment a dio :) |
All times are GMT +1. The time now is 22:03. |