![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
formulák, szokások, stb
Nekem is lenne néhány kérdésem.
kb hány %-ot visz el egy lopás (különböző fajtákra lebontva) kb hány %-ot visz el egy fosztogatás kb hány %-ot ölnek a varázslatok mekkora a katonai veszteség (különösen menet közben) és ez min múlik hogy lehet valakinek az értékéből kiolvasni (esetleg a változásából, esményekből), hogy kb mije lehet protectionből (gyors játék, 72 óra) mennyi egységgel szoktak kijönni az emberek hullával hogyan lehet infót szerezni, ha nincsenek szövetségeseid? kérhetsz valaki mástól segítséget gömbözés formájában? vagy az jksz? kb mennyi pénzért ütnél be 200 területen? |
Quote:
"A gyors csoportot nem javasoljuk kezdő játékosoknak, mivel a profi játékosok között többnyire csak kudarc vár rájuk itt! Sokan azt hiszik, hogy ezt viccből írtuk le, pedig nem! Ha kezdő játékosként a gyors csoportba jelentkezel, ne csodálkozz, ha mindenki azonnal téged kezd támadni!" |
Quote:
A végére válaszolnék: igen az jksz, az mf hulla ilyen :) Engem már 1,5milliónál beütöttek, de ha morálnövelés a cél, akkor már kevesebbért is ütnek :) |
Köszi, igazán kedves :)
De azért ne félts engemet, nem fognak bántani a bácsik. Ezeket a dolgokat egyébként egy hét alatt ki fogom találni, csak gondoltam a játékostársak szívesen segítenek nekem, és megspórolnak egy csomó energiát. Annak azért örülök, hogy legalább az advancedebb kérdésekbe ütöttél bele. |
Quote:
De itt ott le van írva a fórumon. na akkor mégvalami: A fosztogatás 1/3 lefelé ütve, 2/3 felfelé. (Azaz 33% és 66%) Én még védelem alatt fel szoktam fedezni 15-20hektárt, mert akkor elkerülöm azokat, akik a 200hekis orikat fosztják. |
Az első 3 adat (melyik op mennyit visz, stb) kb 1 nap meló (max) HA van egy olyan országod, ami tud tolvaj/varázsló opokat csinálni EGYÁLTALÁN.
(csak egy példa - tudománytekercsek: veszel egy csomót és max lopsz valakitől 2szer és megvan a formula) Ráadásul nyilván fenn van a fórumon egy-két helyen, most akkor olvasnom kéne napokig? Esetleg megkérdezni a haveromat, aki már régebb óta játszik? Vagy előbb csináljak egy teszt-aksit és próbáljam ki ezeket? Namind1. Amúgy bocsi, hogy ezeket megkérdeztem. Tudod, játszottam már pár ilyen jellegű játékot, és az ottani fórumokon ahhoz szoktam hozzá, hogy ha valaki kérdez alapdolgokat, arra válaszolnak SŐT még tanácsokat is adnak stb... pléne ha alapformulákról van szó, amit bárki kitesztelhet. Más ország, más szokások? Rendben, próbálok alkalmazkodni akkor. Azért köszi a segítséget :) A 20 acre felfedezés jól hangzik... Még nem alkalmazkodtam teljesen ahhoz, hogy lényegében csak a területen múlik az érték. De igyekszem. Máté |
Quote:
Tudod te, milyen jó kis szaftos viták vannak időnként ezeknek a %-oknak a valódi értékéről? Majd ha "kitaláltad" 1 nap alatt mi mennyi, gyere vissza, nyiss az egyiknek egy topikot, aztán szembesülsz vele. ;) u.i.: mi az az "op"? u.u.i: meg mi az az "acre" |
All times are GMT +1. The time now is 09:08. |