![]() |
leggyakrabban földrengés, mert pl egy élezett hadisnál pár épület összedőlte komoly problémákat okozhat, főleg ha egy kicsit nem figyel, de tolit nem éri meg rengetni, mert 3-4körre már elég gáz ártózni, ő meg vígan ellopkod, meg gyújtogat, rosszabb esetben ezt a szövi gnóm/ork hadisával teszi, ezért tolit kell nála gyilkolni, pár ezer leölt toli után bele szoktak gondolni h megéri-e?:rolleyes:
arra h mennyit öl egy mérgezés? az attól függ mennyije van az ellennek! nem tudok így számot mondani, de ha sokat ártóztál már, és egy elfet megnézel h vajon mennyi a tolija, meg birod majd saccolni a mennyiségeket(bár mint írták erre jobb a tűzgolyó) |
ha a tolvajok felfedését is berakjátok ide,akkor tudok szavazni:rolleyes:
|
Ehh... Dzsuva ez a szavazás. Én konzervatív ember vagyok, és ha már ártok valakinek, akkor az tuti szárazviharral kezdődik. Márha nem hulla vagy tanyafree az illető, mer akkor más a téma. Szavazni viszont csak egyre lehet, így lett szárazság, pedig viharzani jobban szeretek:)
Földrengést kiegészítőnek használom olyan csoportban ahol drága a nyersi, vagy ha közelíteni kell magamhoz az ellent. |
Mivel én is hadis országgal játszom, én a földrengést használom ha vissza akarok valakit húzni két körre, habár volt aki gusztustalan volt velem és kapott tőlem egy szárazságot a kiélezett orijára.de szerintem ezzel mindenki így van
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:42. |