Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Ork kérdések (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=189)

TM Laci 02-07-2006 22:00

Magas hekiszámon a gnóm a jobb, de az ork verhetetlen 1000-1200 hekiig:)
Mindenkinek javaslom, aki hadisnak készül

Lepidus 02-07-2006 23:12

tekilopás durva tud lenni..:rolleyes:

director 02-08-2006 00:53

Quote:

Originally Posted by Lepidus
tekilopás durva tud lenni..:rolleyes:

a 8 sereges mészárlás is durva tud lenni:)

Toto 02-08-2006 08:30

jaja, azt imádom :D

Mephisto 02-08-2006 09:05

Ork leszel és katona, tábornokat terelő juhász...

-Orkok! Meneküljetek!!!
...
-Melák éhes!

Az orkok mindenhol a legerősebb hadisnak számítanak, itt is.
Szigorúan csak haladók válasszák ezt a fajt, mert amennyi előnye van, annyi hátránya is.
Ez az a faj, aminél a személyiség a legtöbbet tud dobni, főleg ha több is van.
Kötelező választani a tábornokot (súgót érdees megnézni, hogy mennyi pluszt kap az ork a tábornok személyiségért), vagy a tudóst, de ha van kék kis számod, akkor ez cifrázható. A legszebb amit láttam, az Holdfény ork országa volt: tudós, tábornok, vándor, harcos. Utáltam is ezért őt:)
Ezt a fajt nagyon szét kell gyúrni, mert gond nélkül tekizhető és gyújtható, az az tolikkal kicsinálható, na meg varik is rengethetik. Tehát nagyon okosan kell belőni a sereg arányokat. Javasolt a ló+ij is ennél a fajnál. Mivel védőre nem egy szuper faj, ezért ütni kell vele mint a gép. 100%os katmorál kötelező nála. Tekiznek? Már mész is neki (persze a szöviddel felméritek ki lop.)
Alsóbb szinteken meggondolandó a használata, mert egy gnómmal ugyanazt el tudod érni, de az A-ban aki bátor, az orkkal van:)
Ez az én meglátásom, de van olyan elvetemült is, aki alsóbb szinteken is bevállalja az orkot.

doscar 02-08-2006 14:28

Quote:

Originally Posted by Mephisto
.... Javasolt a ló+ij is ennél a fajnál .....

Na ez lett volna a köv. kérdésem. Mire gyúrjon egy ork: csak elit vagy íj+ló vagy esetleg íj+elit. Én íj+lóval (kb. 1/3 íj - 2/3 ló) megyek, de a szomszédságomba az orkok szinte kivétel nélkül tiszta elittel mennek. Na most én nem érzem jól a dolgot vagy a többiek?

Half 02-08-2006 14:47

Quote:

Originally Posted by doscar
Na ez lett volna a köv. kérdésem. Mire gyúrjon egy ork: csak elit vagy íj+ló vagy esetleg íj+elit. Én íj+lóval (kb. 1/3 íj - 2/3 ló) megyek, de a szomszédságomba az orkok szinte kivétel nélkül tiszta elittel mennek. Na most én nem érzem jól a dolgot vagy a többiek?

Hát nekem azt mondtáka z okoso,m hogy az ork rettentő TÁmadási bónuszai miatt megteheti,h ogy oylane rős sereget tartson mint más csak több tolvajt meg Varti amennyi kell.
Tehát igy lényegében megteheti,h ogy a tolisok varisok szedhessék csak le kb. És hadi ereje is akkora mint másé:D hozzá si láttok ennek a kiszámolásához:D

Senki 02-08-2006 18:20

Quote:

Originally Posted by Half
Hát nekem azt mondtáka z okoso,m hogy az ork rettentő TÁmadási bónuszai miatt megteheti,h ogy oylane rős sereget tartson mint más csak több tolvajt meg Varti amennyi kell.
Tehát igy lényegében megteheti,h ogy a tolisok varisok szedhessék csak le kb. És hadi ereje is akkora mint másé:D hozzá si láttok ennek a kiszámolásához:D

ez igy igaz, csak tanulj meg helyesen irni ;) (bocs most angol billentyukon gepelek...)

Lepidus 02-08-2006 19:26

ha valakihez befér 8szor..hmm..:D..nekem most van ork szövim és télleg néha vicces h mit csinál..ha valaki kitámad hajnali 4kor full sereggel..íjjjj..néhány heki és vari eltűnik:SS:p

Remedy 02-09-2006 12:38

Quote:

Originally Posted by doscar

szerintem full ijj, es ha tamadni akarok akkor full lo :D

najo, nem muszaj full, nyilvan csak annyi amennyi kell :D

All times are GMT +1. The time now is 22:50.