![]() |
Quote:
A pontlistából kikerülés független a kitiltástól. |
Quote:
tehát nem kerülhet ki bünti alatt semmiképp......köszi |
Quote:
|
csak egyszerű igen, vagy nem is megtette volna, a szőke fejemnek :)
|
Quote:
(OFF: épp most tettem fel egy új modult a fórumra, csak nem tudom be van-e kapcsolva... ;) A beállítás első sora: "Modul ki/be kapcsolása: igen/nem", na most válasszak az igen és a nem közül erre a kérdésre ugye... ;)) |
Azt tapasztaltam, hogy ha huzamosabb ideig ( 5 vagy 10 nap) nem lépsz be az országodba akkor "megfagy" . Nincs termelés nincs elvándorlás. Evvel lehet összefüggésben szerintem de majd a főnök megcáfol vagy a modul válaszol rá egy egyszavast:D
|
Quote:
elnézést az offért Quote:
de ebből már kiderül a válasz ... kicsit félreolvastam, bocs. |
Mondjuk rosszul vagyok az ilyen csak azért mert unatkozom, lopjak valakitől embert fazonoktól...
|
Quote:
igazsag szerint igyjaras, egyeni szoc problem. Koszi a valaszokat! |
hello :)
sztem a zombi amit loptal az nem volt azonositva igy a korei sem teltek ezert nem mentek el az elitjei:) ez a legkezenfekvobb valasz a temanyito kerdesedre:D es ati sztem valami nem jol muxik a melyszabival mert kb 2 eve a vip orszagok nem tunnek el a pontlistarol csak es kizarolag a nem vip orik tudnak elmenni melyszabira:) ezt ugy vettem eszre hogy kb 50db orim van az anarch csopiban es csak nehany orim esett ki melyszabira es csak azok amirol lejart a vip amugy szabiztathatom oket fel evig is akkor sem mennek L a vip orik melyszabira:((((( pedig hatalmas sokkot lehetne okozni az elenfelnek mikor elokapsz 20db melyszabist 2 koron belul:) ugyhogy ha mar ilyen hatarozottan allitottad hogy az orik szabi nelkul is kiesnek a pontlistarol akkor lecc javitsd meg ezt a dolgot mert evek ota nem muxik rendesen:))) igaz ha megcsinalod akkor az A-ban az szk orik el fognak tunni az egyeni listakrol de ez engem nem igazan erdekel:))) |
All times are GMT +1. The time now is 23:31. |