Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1700 civil, 18k elit. hogyan? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1889)

Ati 06-13-2007 09:03

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 102916)
Én tudok róla, aki talán ennél is többet kapott, de itt most nem is ez a lényeg, hanem hogy tényleg nem kerülhet ki a pontlistából míg a bünti tart?

1000 körnek nincs értelme, úgyhogy vagy többet kapott, vagy kevesebbet. ;)

A pontlistából kikerülés független a kitiltástól.

Reni 06-13-2007 09:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 102917)
1000 körnek nincs értelme, úgyhogy vagy többet kapott, vagy kevesebbet. ;)

tehát nem kerülhet ki bünti alatt semmiképp......köszi

Ati 06-13-2007 09:11

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 102918)
tehát nem kerülhet ki bünti alatt semmiképp......köszi

Hmm? Ezt nem mondtam. A pontlistából kikerülés független attól, hogy ki van-e tiltva, vagy sem.

Reni 06-13-2007 09:19

csak egyszerű igen, vagy nem is megtette volna, a szőke fejemnek :)

Ati 06-13-2007 09:49

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 102922)
csak egyszerű igen, vagy nem is megtette volna, a szőke fejemnek :)

Az ilyen "tényleg nem...?" kérdésekre elég félreérthető az igen/nem válasz. ;)

(OFF: épp most tettem fel egy új modult a fórumra, csak nem tudom be van-e kapcsolva... ;) A beállítás első sora: "Modul ki/be kapcsolása: igen/nem", na most válasszak az igen és a nem közül erre a kérdésre ugye... ;))

rexa 06-13-2007 10:03

Azt tapasztaltam, hogy ha huzamosabb ideig ( 5 vagy 10 nap) nem lépsz be az országodba akkor "megfagy" . Nincs termelés nincs elvándorlás. Evvel lehet összefüggésben szerintem de majd a főnök megcáfol vagy a modul válaszol rá egy egyszavast:D

Reni 06-13-2007 10:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 102926)
Az ilyen "tényleg nem...?" kérdésekre elég félreérthető az igen/nem válasz. ;)

(OFF: épp most tettem fel egy új modult a fórumra, csak nem tudom be van-e kapcsolva... ;) A beállítás első sora: "Modul ki/be kapcsolása: igen/nem", na most válasszak az igen és a nem közül erre a kérdésre ugye... ;))

azért ennyire nem kell túl ironizálni egy egyszerű kérdés volt, nem több ... természetesen a tényleg nem kérdésre lehet azt is válaszolni, hogy tényleg nem ;) vagy azt is hogy de igen, kikerülhet :p

elnézést az offért

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 102917)

de ebből már kiderül a válasz ... kicsit félreolvastam, bocs.

Kubbi 06-13-2007 12:02

Mondjuk rosszul vagyok az ilyen csak azért mert unatkozom, lopjak valakitől embert fazonoktól...

Lik-lak 06-13-2007 12:10

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 102945)
Mondjuk rosszul vagyok az ilyen csak azért mert unatkozom, lopjak valakitől embert fazonoktól...

tudtam hogy ebbe elobbutobb belekot valaki.
igazsag szerint igyjaras, egyeni szoc problem.

Koszi a valaszokat!

jack herrer 06-21-2007 06:24

hello :)
sztem a zombi amit loptal az nem volt azonositva igy a korei sem teltek ezert nem mentek el az elitjei:)
ez a legkezenfekvobb valasz a temanyito kerdesedre:D

es ati sztem valami nem jol muxik a melyszabival mert kb 2 eve a vip orszagok nem tunnek el a pontlistarol csak es kizarolag a nem vip orik tudnak elmenni melyszabira:)
ezt ugy vettem eszre hogy kb 50db orim van az anarch csopiban es csak nehany orim esett ki melyszabira es csak azok amirol lejart a vip
amugy szabiztathatom oket fel evig is akkor sem mennek L a vip orik melyszabira:(((((
pedig hatalmas sokkot lehetne okozni az elenfelnek mikor elokapsz 20db melyszabist 2 koron belul:)
ugyhogy ha mar ilyen hatarozottan allitottad hogy az orik szabi nelkul is kiesnek a pontlistarol akkor lecc javitsd meg ezt a dolgot mert evek ota nem muxik rendesen:)))
igaz ha megcsinalod akkor az A-ban az szk orik el fognak tunni az egyeni listakrol de ez engem nem igazan erdekel:)))

All times are GMT +1. The time now is 23:31.