Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Ötlet (: (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1888)

Csokibácsi 06-12-2007 18:56

Biztos én vagyok fejben gyenge, vagy a meleg ártott meg, (vagy a sör volt kevés) de tompa eszemmel nem látom át, miért jó nekem, ha tudom, hányan írtak utánam egy témában.
Jó ötlet, támogatom.

Fusio 06-12-2007 22:36

Még így utolag annyit tenék hozzá,hogy sztem más is járt már ugy nem 1x ,hogy rohan épen dolgára,melo vagy vmi/feküdni..és nincs idelye feliratkozni a témára^^(vagy épenségel elfelejti ,hogy hova is írt.Ha csak én jártam így akkor elnézést kérek:))

És sztem elönyös dolog lenne,ha automatikusan megjegyezné ,hogy hova írtam és ,hogy mennyit írtak utánam...:o Akkor könnyen nyomon vezető lehetne az összes topic ahova " beszálltam" :):):rolleyes:

Ati 06-12-2007 22:54

Quote:

Originally Posted by Fusio (Post 102871)
Még így utolag annyit tenék hozzá,hogy sztem más is járt már ugy nem 1x ,hogy rohan épen dolgára,melo vagy vmi/feküdni..és nincs idelye feliratkozni a témára^^(vagy épenségel elfelejti ,hogy hova is írt.Ha csak én jártam így akkor elnézést kérek:))

És sztem elönyös dolog lenne,ha automatikusan megjegyezné ,hogy hova írtam és ,hogy mennyit írtak utánam...:o Akkor könnyen nyomon vezető lehetne az összes topic ahova " beszálltam" :):):rolleyes:

Azok a témák, ahova írtál, egy kis nyilacskával jelölve jelennek meg. Ha rámész az egérrel, megtudod hány hozzászólásod volt a témában és mikor volt az utolsó.

Valezius 06-12-2007 22:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 102875)
Azok a témák, ahova írtál, egy kis nyilacskával jelölve jelennek meg. Ha rámész az egérrel, megtudod hány hozzászólásod volt a témában és mikor volt az utolsó.

Na akkor ez már meg is valósult :D

Cassandra 06-12-2007 22:59

Quote:

Azt jelzi is, hogy hova írtál.:)

(látom fáziskéstem)

Ati 06-12-2007 23:03

Quote:

Ez pedig beállítható a Vezérlőpultban: ha szeretnéd, akkor minden olyan témára automatikusan feliratkozol, amihez hozzászólsz. Így ezek egyhelyen jelennek meg, sőt, még e-mail értesítést is kaphatsz, ha valaki hozzászól. Ez szintén opcionális, és beállítható.

Fusio 06-12-2007 23:12

hopsz,ez nekem felse tünt ez a kis apróság :eek::eek: most már a topic teljesen értelmetlen^^:p
nagyon szépen köszönök mindent:)

All times are GMT +1. The time now is 05:26.