Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   5 teteje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1880)

Ati 06-06-2007 21:52

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 101712)
Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről

Az eddig elhangzottakat ismerve ennek nincs hozzá köze. Ő az egyetlen támadható, aki felment olyan magasságokba. Teljesen normális, hogy folyton támadják.

Kutyuleee 06-06-2007 21:53

Quote:

Originally Posted by kiep (Post 101711)
Ha valaki folyamatosan engem támad, azt nem lehet jelenteni valami miatt?

Jelenteni lehet, de ne lepödj meg ha téged támadnak folyamatosan ha csak te vagy a közelben:D

kiep 06-06-2007 21:58

Ez jól hangzik, de 5 körre fölfele esélytelenek vagyunk, ha neki két körre vannak a szövijei, és senki más nincs nekik 5 körön belül, szóval az utolsó darab íjászig bárkit behívhat.

Bocsi, hogy feszegetem a témát, de ciki, hogy nem lehet felmenni max hekiig, mert aki fölér, azt 29k lovas fogadja. Ezt nehéz kivédeni 600 hekis orival...

kiep 06-06-2007 22:01

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 101712)
Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről

Ettől még nagyon messze vagyunk. 20 körre lefele nem fog szerintem már támadni, de hogy napi 50 hekit újra be kell majd építenie, az biztos...

Ati 06-06-2007 22:04

Quote:

Originally Posted by kiep (Post 101718)
Bocsi, hogy feszegetem a témát, de ciki, hogy nem lehet felmenni max hekiig

Nem muszáj max hektárral lépni. Ez a freemailes csoportokon kívül máshol nem is igen lehetséges. A max hektár egy FELSŐ korlát, nem azt jelenti, hogy annyival kell lépned.

Cassandra 06-06-2007 22:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 101723)
Nem muszáj max hektárral lépni. Ez a freemailes csoportokon kívül máshol nem is igen lehetséges. A max hektár egy FELSŐ korlát, nem azt jelenti, hogy annyival kell lépned.

Ez butaság.:)
S-ben ott kellett hagynom nyolcvan valahány hektárt fellépéskor.:)
Bármelyik csoportból lehet max hekin lépni csak jó szövetségesek vagy egy jó ország kell hozzá.;)

Ati 06-06-2007 22:08

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 101724)
Bármelyik csoportból lehet max hekin lépni csak jó szövetségesek kellenek hozzá.;)

Amikor legutóbb R-ben voltam, akkor csoportelsőként léptem, valami alig több, mint 400 hektárral. Azóta változhatott a helyzet, csoportja válogatja, de ez nem változtat azon, hogy a maximum nem azért van, hogy azt el kell érni. Azt minimumnak hívják, olyan követelmény az 5. szinten még nincs. :)

kiep 06-06-2007 22:09

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 101724)
Bármelyik csoportból lehet max hekin lépni csak jó szövetségesek vagy egy jó ország kell hozzá.;)

Megnézném azt a "jó országot, vagy szövetséget", ami 4 erős ork teljes seregét kivédi 600 hekin...

Ati 06-06-2007 22:10

Quote:

Originally Posted by kiep (Post 101726)
Megnézném azt a "jó országot, vagy szövetséget", ami 4 erős ork teljes seregét kivédi 600 hekin...

És közben ennek a 4 országnak vajon mennyi védelme maradhat otthon?

kiep 06-06-2007 22:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 101725)
Amikor legutóbb R-ben voltam, akkor csoportelsőként léptem, valami alig több, mint 400 hektárral. Azóta változhatott a helyzet, csoportja válogatja, de ez nem változtat azon, hogy a maximum nem azért van, hogy azt el kell érni. Azt minimumnak hívják, olyan követelmény az 5. szinten még nincs. :)

Ezt megértem, meg tudomásul vettem, csak gondoltam maradok még kicsit, mert van még egy hónapom az 1800 top körig, és gyűjthettem volna kis tartalékot. 4-en már ez rosszabb, mert biztosra veszem, hogy alacsonyabbak a katiárak.

All times are GMT +1. The time now is 14:17.