![]() |
Quote:
*ha akarod, kikapcsolom a tiltást... persze, csak akkor ha nem megint parttalan vitába kezdünk :D* |
Így van, tárgytalan. De most megmutattuk, milyenné válna ez a fórum, ha mindenki számonkérné, ki miért mit adott neki:D :D
|
Quote:
|
Quote:
szupi indoklás :) |
Senki:
En ertem mit szeretnel elerni , es meg valamilyen fokon egyet is ertek veled , de erre a 10 karakteres min. indoklasra itt egy pelda: pfigjhpeirgjhi. Szerintem ha valaki nem akar irni indoklas az igy se irna..:( |
Quote:
|
Nem kell, hogy itteni sérelmeket valaki átvigyen a játékba, ne mosódjon össze a kettő, ez egy fórum a Földön, az egy fantasy a Hódító világában. Ott mondjuk zombi vagyok (pfúj), itt meg egy beszélgető ember. A kettő között lévő határnak a lebontása engem állandóan visszarántana a valóságba, ha Hódozok is, pedig oda épp azért megyek, hogy más világba legyek. Ott "Pamut orrán pamutboly" ország az ellenségem, nem pedig Kis Béla, aki irányítja. Személyeket nem is képzelek mögé. Ez lehet, az én hibám, vagy elmebetegségem, de akkor is, emgem zavarna, ha oda bekerülnének az itteni ellenségeskedések...
:( |
Quote:
Én azt feltételeztem, hogy ennél intelligensebb a banda. :) De tény, hogy a vbulletin fejlesztői fórumán sem találtak az emberi butaságra konkrét megoldást. :) |
Nekem az egyetlen problemam az az hogyha van hirnev akkor miert nem lehet hasznalni...? mert sajna van par egyen aki ezt is elbaltazza...
Ha igy hagyjuk lefogadom hogy valaki gyszer majd belep es latja hogy kapott vagy 20 piros pontot mert egy haveri tarsasag reszegen nem talalt jobb mokat minhogy rep et osszon... Egyebkent mi is az ertelme..? nekem most mar zold. akkor most amit irok arra lehet adni, holnap mire piros lesz )ebben biztos vagyok) holnap meg az hulyesegnek szamit? sok ertelmet nem is latom de ha mar van akkor szeretnem tudni hogy ki nem ert velem egyet... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:13. |