![]() |
Quote:
Azt hiszem, hogy a hirtelen fellángoláson túl viszonylag kevesen lelkesednének azért a gondolatért, hogy 2-3-szoros árat fizessenek a VIP-ért, csak azért, mert elvi okokból nem akarnak maguknak netes kártyát csináltatni, holott a lehetőség erre azt hiszem, hogy ma már mindenkinek adott. Azért pedig, hogy 2-3 ember használja maximum ezt a lehetőséget, teljesen felesleges mindenki életét ezzel a plusz választása lehetőséggel bonyolítani, ami ráadásul kifejezetten rosszul is néz ki. |
OFF: engem érdekelne a Legendar-ban az elfek aránya..ha szabad ilyet kérni :o
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem meg de. :) |
Quote:
"Viszonylag kevés külföldi játékos játszik Magyarországról. :) Ezért ha nemzetközi szinten vezetünk be sms lehetőséget, akkor azzal kell számolni, hogy az ilyen rendszerekből a részesedésünk kb 30%, ami azt jelenti, hogy a mostani VIP tagsági díjat szorozd be minimum hárommal, ha ezt a lehetőséget használni szeretnéd." |
Akkor miért nem vezeted be,hogy itthonról küldött sms normál (200 HUF) tarifás,a külföldről küldött sms pedig emelt ... lehet én vagyok a makacs és az értetlen,de így többen is használnák a vipet a másik játékban is,és szerintem így lenne logikus is ...
Ne a magyaroknak kelljen már többet fizetni egy magyar játékra külföldiül ... Elhiszem,hogy szimpatizálsz az üzbégekkel :p de nem értem akkor sem .. |
Quote:
De én valahogy nem rajongok az ilyen megoldásokért. :) Úgyhogy azt hiszem, hogy az egyéni paranoia nem kerekedik felül azon, hogy 4833 különböző rendszert adminisztráljak folyamatosan. Ha úgy érzi valaki, hogy nem talál ma Magyarországon olyan bankot, ami kielégíti a biztonsági igényeit, akkor azzal nem tudok mit kezdeni. Én nagyon paranoiás vagyok ilyen téren, nekem mégis sikerült találnom. |
Quote:
Viszont látom nem akarod megérteni a kérdésemet ... mindegy,megleszek vip nélkül is :) |
Quote:
Mindenkinek szíve joga paranoiásnak lenni, különösen pénzügyi területeken, azonban más ilyen extrém világképe miatt egész biztosan nem fogok felesleges pluszmunkákat vállalni, mindezt úgy, hogy lelkileg egy igen megrázó árat kellene hozzá kiírni, ami sokakat inkább eltántorítana még a rendes VIP tagságtól is. Ennek fényében: továbbra sem sikerült meggyőzni arról, hogy tömeges jelentkezések lennének a 2-3-szoros áron való VIP-váltásra. Aki akar, még próbálkozhat, de ha nem sikerül ma meggyőzni, akkor ezt a témát rövidre zárom, és ismét elvetésre kerül. |
én azt támogatnám,hogy itthon itthoni tarifákkal legyen a játékra a VIP(mind a 4 nyelvben),külföldn meg külföldi tarifákkal(ezt más is mondta előttem asszem)...ezt nem értem miért nem lehet megcsinálni,ráadásul nagyon nem is lenne különbség,hiszen nekik az a pénz amit fizetnének az nagyábol ugyanannyit jelent mint nekünk az itthoni tarifa(legalábbis átlagban)...
|
All times are GMT +1. The time now is 20:49. |